Formforum i glasriket

Jämt när jag kastar en skugga över vår lilla Marsipanros så gör hon en kovändning. Liksom för att säga -nä du mamma, nu ööööövedjive du (ja barnspråk ni vet). När jag & Hildur kom hem igår så sov hon nämligen. I sin säng. Något som inte hänt på veckor kan jag säga. Well well, jag Läs Mer »

Formforum i glasriket

Jämt när jag kastar en skugga över vår lilla Marsipanros så gör hon en kovändning. Liksom för att säga -nä du mamma, nu ööööövedjive du (ja barnspråk ni vet). När jag & Hildur kom hem igår så sov hon nämligen. I sin säng. Något som inte hänt på veckor kan jag säga. Well well, jag är inte den som är den så, tack! Däremot ledde detta till att vi bloggdamer satt och nattsuddade. Mysigt, men jag kommer väl somna först av alla ikväll.
 
Ja, för snart packar vi bilen och drar till Kosta. Det vankas Formforum med färglära, glas- och dryckesprovning, undervattenskonst och SPA och häng med rikets glaskonstnärer under fredag och lördag… Allt otroligt proffsigt arrangerat av Milk och Trendenser som det brukar vara på dessa träffar. Vi kommer avsluta morgondagen på Design House Stockholm Open i Boda, ett ställe jag och Jesper tar en utflykt till emellanåt. Sist vi var där låg Marispanrosen bara som en liten ostbåge i babyskyddet, nu är det betydligt mer människa som följer med.
 
Och jo, om det här inlägget var osammanhängande så beror det på att Hildur pratade med mig samtidigt som jag skrev det… Multitasking ur funktion. Nu, sätta sig på resväskan för att stänga den, en natt. Var det bara en natt vi skulle vara borta?!
 

Foto: Formforumlogga från tidigare träff och familjebild via littlemissfixita Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Little Miss Fix It

 • Mitt varmaste tack!

  Som ni kanske förstått har något varit i görningen här på bloggen. Efter ett år på RUM hemma har jag bestämt mig för att flytta hem till blogg.se, hem till där allt började 2006. Det har varit en spännande tid och jag är tacksam över att ha varit en del av tidningens webbsatsning, och inte Läs Mer »

 • 9 från Insta

  Juli sa bara swosh. Sol, bad, västkust, östkust och kompishäng deluxe kan sammanfatta denna sommarmånad. Jag har varit lite mer aktiv på Instagram (@littlemissfixit) än här på bloggen (mest p g a att jag inte kunnat blogga från mobilen, tekniskt strul i semestertider, gaah) och här kommer nio bilder från min semester, som tack och Läs Mer »

 • Hej då juni. Hej semester!

  Vilken underbar sommarmånad jag blickar tillbaka mot. Du som följer mig på Instagram känner kanske igen bilderna för här kommer en samling av nio stycken som sammanfattar juni; 1). Juni började lite tungt när min mormor smet mot nya äventyr. 2). Bloggen passerade 10-årsstrecket och jag firade det med återvunna nyårsballonger ute på torpet. Någon Läs Mer »

 • Little miss fix it 10 år!

  Jag minns så himla tydligt den där varma sommaren 2006. Jag hade precis fått beskedet att jag skulle tillbringa höstterminen i Tyskland och tänkte att det vore bra att ha en blogg att spara intrycken i, eller det hade jag väl tänkt i gott och väl ett år men inte kommit till skott förrän nu Läs Mer »