Färg som piggar upp sömniga ben

Tack för alla fina kommentarer efter förra inlägget, jag blir så glad av er alla härliga läsare som delar med sig av egna små historier! Med en liten ung-sudd här hemma ögnar jag som oftast bara igenom favoritbloggarna via mobilen i någon amningspaus vilket gör att jag missar en hel del. Idag hittade jag ett gammalt Läs Mer »

Färg som piggar upp sömniga ben

Tack för alla fina kommentarer efter förra inlägget, jag blir så glad av er alla härliga läsare som delar med sig av egna små historier! Med en liten ung-sudd här hemma ögnar jag som oftast bara igenom favoritbloggarna via mobilen i någon amningspaus vilket gör att jag missar en hel del. Idag hittade jag ett gammalt men härligt inspirerande inlägg på Livet Hemma-bloggen:
 
En rolig detalj och ett enkelt sätt att förändra är att måla sängbenen. Kanske randiga som polkagrisar, eller tigrar? Guldiga ben som anstår en prins/prinsessa? Eller prickiga och busiga? Se upp bara så att inte cirkussängen förvandlar John Blund till en clown som gör det omöjligt att sova…
 
Foto: IKEA, Livet Hemma

7 kommentarer på "Färg som piggar upp sömniga ben"

 1. Anonym skriver:

  Jättefint =) Vi kör mycket färg för vår lille =)

 2. Så piffigt för de små!
  Jag har ju bara två små malteserkillar som vägrar allt annat än att sova i vår säng så sådana tuffa ben är nog inte att tala om här hemma hos oss 🙂

  Kram Inredningshjälpen/Mrs G

 3. Julia skriver:

  Hej Sara!
  Läste föregående inlägg precis just nu och tänkte att jag bara måste få skriva ngr rader till dig. Tack för en helt fantastiskt blogg med många tips, trix och ideer! Försöker ta till mig det mesta…

  Sitter nu dock med tårar i ögonen då jag precis läst ER historia, vi har/är med om samma resa (väntar barn i början av året) och snart snart får vi träffas! I samband med detta så väntar flytt till Kalmar vilket gör allt ännu mera spännande och upp och ner i vår lilla värld. Ja hur el hur, tack för en inspirerande blogg och kanske möts vi på Kalmars gator i framtiden! Tack!

 4. Nina skriver:

  Snubblade in här hos dig häromdagen och nu är jag helt hooked, har läst hela 2012 idag typ. Förutom en härlig rolig blogg med mycket bra ideer, förundras jag över att vi också fått en fantastisk liten tjej bara några dagar efter er efter år av längtan samt att min man inte heller äter ost… Ha det gott! Och keep up the good work med bloggen! Tack! / Nina


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

DIY- projekt

 • DIY – tavelvägg av foto modell större

  Igår var jag inne en sväng på Bolia i Bergen och såg en mäktig tavellösning. Man hade tagit ett stort foto (det kan man beställa från ett tryckeri) och delat upp det och ramat in det i flera mindre ramar, nåväl den största är 50x70cm, vilket ger en häftig effekt och skapar ju möjligheten att Läs Mer »

 • Moodboard Lillstugan

  Vi fick en härlig söndag med lunch på Pelles, långpromenad på kala klippor och plocka smultron på strå, krabbfiske och underskattat god sommarmat (med färska primörer). Vid läggdags igår kände jag att Boo hade feber och sen var det dags även för Jesper. Semesterklassiker – när ledigheten äntligen kommer, kommer även sjukdomarna som ett brev Läs Mer »

 • DIY – säker påbyggnadssäng för spädbarn

  Förr-förra helgen åkte vi på bebissafari genom Småland och hälsade på olika vänner som blivit fler i familjen. Hemma hos Elin & Henrik träffade vi storebror Charlie och nya lilla Vera-Lo som bara var 10 dagar gammal. Förutom av den ljuvliga lilla fröken som mest sov sig genom vårt besök så blev jag lite betagen Läs Mer »

 • Tolettrenovering dag 5

  Jag tänkte det är dags att visa lite från renoveringen. Som vanligt när man gör allt själv, och ännu hellre tillsammans med en 3-åring, så tar det betydligt längre tid än om man anlitar hantverkare. Det är lite som att livet tar mycket större plats när man jobbar åt sig själv och inte särskilt många Läs Mer »