Ljuvliga barntäcken från Hocus Pocus

I våras, i samband med 3D-ultraljudet, gjorde jag och mannen en Österlens-tripp. Tyvärr låg jag mest med dundermigrän under en filt i bilen. Men en butik jag lyckades pallrad mig in i (med solglasögonen klistrade mot näsan) var Åsa Winbergs HocusPocus. Åsa syr och broderar de mest fantastiska  barntäcken ni kan tänka er! Med spretiga Läs Mer »

Ljuvliga barntäcken från Hocus Pocus

I våras, i samband med 3D-ultraljudet, gjorde jag och mannen en Österlens-tripp. Tyvärr låg jag mest med dundermigrän under en filt i bilen. Men en butik jag lyckades pallrad mig in i (med solglasögonen klistrade mot näsan) var Åsa Winbergs HocusPocus. Åsa syr och broderar de mest fantastiska  barntäcken ni kan tänka er! Med spretiga fina stygn står det klokheter och roligheter och med härliga mönstermixar får man ett superunikt täcke som kan gosas, slitas och älskas under många många år. Jag grämer mig än att jag inte köpte det där fina-fina som jag fingrade på men som såldes till en mer kurant donna framför ögonen på mig. Well well, det blir säkert en ny tur till Österlen i sommar, jag blev så glad bara när jag hittade bilderna i en glömd mapp på en hårddisk. Man kan även göra beställningar efter egna önskemål såg jag på hemsidan. Hantverkskärlek, ait
 
 
(ursäkta bilderna, var knappast i mitt fotoesse..)
 

Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It
 
 

En kommentar på "Ljuvliga barntäcken från Hocus Pocus"

 1. 2-barns-mamman skriver:

  Ett sånt underbart täcke!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »