Prinsesstårta året om

Jag vet inte om det beror på att vi inte haft några adventsstakar i år, eller om det är för att jag mest hänger med latte-morsor och missat allt det där med julfest-med-jobbet- och julbord och så men min julkänsla vill liksom inte riktigt infinna sig.   Eller så är det för att vi har Läs Mer »

Prinsesstårta året om

Jag vet inte om det beror på att vi inte haft några adventsstakar i år, eller om det är för att jag mest hänger med latte-morsor och missat allt det där med julfest-med-jobbet- och julbord och så men min julkänsla vill liksom inte riktigt infinna sig.
 
Eller så är det för att vi har en marsipanros som inte bryr sig det minsta om julen. Hon vill bara gosa, leka och sova i mamma & pappas säng… Det här är en ögonblicksbild alldeles nyss och jag tror jag måste gå och dra henne i en tå eller så för nu är det tusen saker som ska hinnas med. De sista julklapparna ska fixas och…och… Och?
 
Ja, det är tur att jag skrev en lång lista igår för det här med amningshjärna, ja det borde faktiskt vara årets nya ord i SAOL. Amninshjärna – (ett blank utrymme) punkt. Happy Friday.
 
PS. Vill även varna er för falsk marknadsföring (och det är ju straffbart, hoppas inte skatteverket läser detta), för så här brukar inte ongen sova. Bara spel för gallerierna. Så ni med bebisar som inte sover, få nu inte en gråtattack och tro att gräset är grönare på andra sidan. Det är det inte, det bara ser så ut när man inte sovit på några nätter… DS.
 
Mobilbild: Sara Zetterström, Little Miss Fix It

6 kommentarer på "Prinsesstårta året om"

 1. 2-barns-mamman skriver:

  Fina marsipanrosen 🙂 Håller med, listor är ett måste, sen gäller det bara att komma ihåg vart man la listan och att ha med den när man ska i väg på ärenden 😉

 2. åh det är något fridfullt med att se bilder på sovande bebisar 🙂

 3. Ana Zagreb skriver:

  ÅÅh så gulligt!! <3

 4. Marie skriver:

  Sötnosen! 🙂
  Ungefär sådär fridfull ser min unge också ut i skrivande stund. Nu. På dagen. För på nätterna tycker hon minsann också att man ska leva rövare med sin mamma & pappa! Tur att de är så underbara ändå, och lätta att förlåta, trots gråblekt ansikte och mörka ringar under ögonen…;)

 5. Anonym skriver:

  Det är så mysigt att se en bebis sova 🙂 Hon är så fin 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »