Dan före dopperadan

Precis som för de flesta andra är det ett fasligt sjå så här dagarna innan julafton. Klappar som ska slås in, knäck som ska kokas, finkläder som ska strykas, kanske bilar ska tvättas och ses över så att den tar alla julfirare helskinnade många resande mil, stora resväskor som ska packas och en Marsipanros som ska Läs Mer »

Dan före dopperadan

Precis som för de flesta andra är det ett fasligt sjå så här dagarna innan julafton. Klappar som ska slås in, knäck som ska kokas, finkläder som ska strykas, kanske bilar ska tvättas och ses över så att den tar alla julfirare helskinnade många resande mil, stora resväskor som ska packas och en Marsipanros som ska underhållas. Nåväl det sista har kanske inte de flesta, men det har vi. En himlarns svårflörtad Marsipanros som känner på sig att det stressas lite och ju mer jag härjar runt desto trilskare blir hon såklart. Så jag försöker att sätta mig ner och glömma allt det där, som står på den där långa listan, och bara koncentrera mig på att bita i bitringar och prassla med papper och sånt. Eller jag lovar, så långt har det inte gått än att jag biter i bitringen men vem vet det kanske skulle ha rogivande effekt? Imorse provade vi gröt för första gången. Smakportion alltså. Ja inte vet jag om hon smakade så värst mycket för gröt var det precis överallt utom i munnen men det var visst väldigt mysigt att sitta med mamma och pappa vid frukostbordet. Och sen flyga flygplan ända upp i taket!
 
Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It

3 kommentarer på "Dan före dopperadan"

 1. Anonym skriver:

  Så söt 🙂

 2. Anonym skriver:

  GOD JUL!:)
  Kram


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »