Julhälsning och radiorim

Ganska tidigt tassade jag upp imorse för att fixa det sista inför avfärd. Om det nu blir någon. Marsipanrosen har nämligen kört en proteströrelse värt namnet de senaste fyra kvällarna, vilket innebär något hålögda föräldrar… Så vi vet inte riktigt om vi vill utsätta släkten för detsamma, de har ju varit rätt snälla i år. Läs Mer »

Julhälsning och radiorim

Ganska tidigt tassade jag upp imorse för att fixa det sista inför avfärd. Om det nu blir någon. Marsipanrosen har nämligen kört en proteströrelse värt namnet de senaste fyra kvällarna, vilket innebär något hålögda föräldrar… Så vi vet inte riktigt om vi vill utsätta släkten för detsamma, de har ju varit rätt snälla i år.
 
Hur som helst så vill jag önska alla en riktigt GOD JUL! Och om ni vill kan ni slå på P4/Kalmar så kan ni höra mig i rimstugan från 09.00 och en stund framåt, eller om ni får höra just mig vet jag inte, men sitta där och rimma på lyssnarnas paket ska jag minsann. Ha en riktigt fin julafton hörrni, och glöm sen inte släcka ljusen!
 
Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It

3 kommentarer på "Julhälsning och radiorim"

 1. Lotta skriver:

  Vad kul med en rim stuga! Den skulle jag behövt ringa till… En God Jul tillbaka!

 2. Lisa skriver:

  God fortsättning! Hoppas ni haft en fin jul. Kram


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »