Sommar med Little Miss Fix It

I flera veckor har jag gått och längtat efter den här dagen, och idag kan jag och Jesper änstligen kalla oss torpägare. Tack för alla gratulationer och hälsningar via Facebook och Instagram, det känns fantastiskt roligt! Ni som följer mig på Pinterest kanske redan har sett anslagstavlan kallad Torpet, och på Instagram har man ju Läs Mer »

Sommar med Little Miss Fix It

I flera veckor har jag gått och längtat efter den här dagen, och idag kan jag och Jesper änstligen kalla oss torpägare. Tack för alla gratulationer och hälsningar via Facebook och Instagram, det känns fantastiskt roligt! Ni som följer mig på Pinterest kanske redan har sett anslagstavlan kallad Torpet, och på Instagram har man ju också fått en hint att något varit i görningen och nu är det alltså klart.
 
En halvtimmes bilfärd söder om Kalmar ligger det, litet, spartanskt och hur gulligt som helst med hur mycket potential som helst. Och det betyder inte att det är ett vrak vi köpt, bara att det finns alla möjligheter i världen att göra det just så som vi vill ha det. OM vi vill ändra det, för det behövs faktiskt inte ändras så mycket om vi råkar känna för att bara lata oss där i sommar. Men som sagt, med tanke på att det redan fanns en inspirationsmapp klar innnan budgivningen var över och jag inte riktigt är ligga still i en solstols-typen så finns det en överhängande chans att det blir lite Sommar med Little miss fix it över det hela. Gissa om det har varit en Happy Friday! Hoppas att ni vill följa med oss ut i torpet!
 

Foto: Sara Zetterström, little miss fix it
 

16 kommentarer på "Sommar med Little Miss Fix It"

 1. 2-barns-mamman skriver:

  Grattis till torpet! 🙂

 2. Jo skriver:

  Vad roligt att ni har blivit med torp! Vår sommarstuga har räddat mentala hälsa många gånger när man har kunnat åka dit och slappna av efter en lång jobbvecka!
  Ska bli kul att följa er där!

 3. Än en gång, ett stort grattis! 🙂

 4. Frida skriver:

  Grrrattis! Tänk att vi blev med hus samma vecka 🙂

 5. sofie skriver:

  sååå roligt!! stort grattis !!

 6. johanna skriver:

  Men oj så kul! jag önskar att jag också hade ett torp. Och vilken bra tid att köpa! Då vet ni vad ni ska göra i vår. Så kul. Och va mycket att se fram emot. Grattis!

 7. Malin skriver:

  Vad roligt! Vilken dröm att få fixa och trixa där ute! Lyllos!

 8. Anna skriver:

  Grattis!!! Vad spännande! Sommar med little miss fix it låter superbra, hoppas vi får se mycket sommarinspiration! /Anna

 9. Lotta skriver:

  Åh, vad kul! Det ska bli spännande att följa…
  Grattis!
  Lotta


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Hemma Hos Mig

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Senaste nytt

  I somras köpte jag ju en oljelampa till Torpet. Det är så himla mysigt med den typen av belysning tycker jag och redan där i Lysekil tittade vi på en storebror till Hundraåringen utan att göra slag i saken. Tidigare i veckan var Jesper och klippte sig och överraskade mig med att förutom nyfriserad komma Läs Mer »

 • Hörde jag torparhelg?!

  Ett lustigt sammanträffande, jag funderade på vad jag skulle blogga om idag på väg till jobbet och Johanna satte fingret på samma sak som jag tänkte då, att det går inflation i uttryck och jag tänkte just vad jag skulle skriva som rubrik istället för “Happy Friday”. Kom inte på något revolutionerande, förr skrev jag ju Läs Mer »

 • Happy Friday!

    Hur fort gick den här veckan? Plötsligt sitter jag här efter en tidig grillmiddag och har hela helgen framför mig igen. Den kommer bestå av listmålning på hemmaplan och middagsbjudningar på bortaplan. Idag cyklade jag inte förbi min favoritblomaffär Blomman för dagen på vägen hem för helgbuketten från förra veckan är fortfarande fantastiskt fin! Jag Läs Mer »