Vi har fusktorpat

Det var ju några veckor där  som vi inte visste om det där gulliga torpet vi slumpsnubblade över på Hemnet verkligen skulle bli vårt.  Jag försökte, verkligen försö-ökte att inte flytta in, planera fester och välja tapeter innan köpet var klart. Fast en sak tjuvade jag lite med, jag hittade nämligen THE torp-pläd på second Läs Mer »

Vi har fusktorpat

Det var ju några veckor där  som vi inte visste om det där gulliga torpet vi slumpsnubblade över på Hemnet verkligen skulle bli vårt.  Jag försökte, verkligen försö-ökte att inte flytta in, planera fester och välja tapeter innan köpet var klart. Fast en sak tjuvade jag lite med, jag hittade nämligen THE torp-pläd på second hand och var liksom bara tvungen att slå till. Så i söndags när vi som nyägare åkte dit för att ta emot vår första vedleverans så fick den ju såklart följa med, den tjuvköpta pläden. Först skålade vi med varm choklad och sen satt vi där hela familjen och bara njöt av ljudet av förstklassig torparved som sprakade i kakelugnen medan termometern så sakteliga steg från 0° till +10°C. Så visst kom den väl till pass den där första torpsaken av ull, när vi fusktorpade i februari.
 
 
 

4 kommentarer på "Vi har fusktorpat"

 1. Helena skriver:

  Ser mysigt ut! 🙂

 2. Nilla skriver:

  Mysigt! Ha en fin Alla hjärtans dag!

 3. Charlotte W. skriver:

  Åh, ser precis ut som en av våra älskade kakelugnar på vårt lantställe. Så härligt att sitta framför brasan. Njut:)

 4. Det ser verkligen så mysigt ut! Grattis till torpet! 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Hemma Hos Mig

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Senaste nytt

  I somras köpte jag ju en oljelampa till Torpet. Det är så himla mysigt med den typen av belysning tycker jag och redan där i Lysekil tittade vi på en storebror till Hundraåringen utan att göra slag i saken. Tidigare i veckan var Jesper och klippte sig och överraskade mig med att förutom nyfriserad komma Läs Mer »

 • Hörde jag torparhelg?!

  Ett lustigt sammanträffande, jag funderade på vad jag skulle blogga om idag på väg till jobbet och Johanna satte fingret på samma sak som jag tänkte då, att det går inflation i uttryck och jag tänkte just vad jag skulle skriva som rubrik istället för “Happy Friday”. Kom inte på något revolutionerande, förr skrev jag ju Läs Mer »

 • Happy Friday!

    Hur fort gick den här veckan? Plötsligt sitter jag här efter en tidig grillmiddag och har hela helgen framför mig igen. Den kommer bestå av listmålning på hemmaplan och middagsbjudningar på bortaplan. Idag cyklade jag inte förbi min favoritblomaffär Blomman för dagen på vägen hem för helgbuketten från förra veckan är fortfarande fantastiskt fin! Jag Läs Mer »