Statusuppdatering

Om ni undrar vad vi gjorde på alla hjärtans dag så kommer här en kort redogörelse saxat från Facebook igår 22.39:   För ganska precis tio månader sen skrev jag en statusuppdatering om dunigt täcke, ljuva mansandetag i nacken och charmiga sparkar i bebismagen. Låt mig revidera texten: Kliver på en skallra (mjuk=tyst, tackochlov) på Läs Mer »

Statusuppdatering

Om ni undrar vad vi gjorde på alla hjärtans dag så kommer här en kort redogörelse saxat från Facebook igår 22.39:
 
För ganska precis tio månader sen skrev jag en statusuppdatering om dunigt täcke, ljuva mansandetag i nacken och charmiga sparkar i bebismagen. Låt mig revidera texten:

Kliver på en skallra (mjuk=tyst, tackochlov) på väg till sängen trevandes i mörkret där en febersvettig make breder ut sig så här till Valentin i mitten av vabruari. Kryper ner under täcket som fuktigt möter kinden “kiss eller dregel?” far genom huvudet varpå jag vrider huvudet 90 grader och med näsans hjälp konstaterar det förstnämnda. Rossliga andetag i vänster öra och illavarslande gnyenden från barnet till höger (brukar betyda en snar amning och en natt i en statisk halv Mollbergare)…

Annorlunda. Fortfarande så fint att det gör ont, men annorlunda.

 
Foto: littlemissfixit via Instagram


 

En kommentar på "Statusuppdatering"

 1. 2-barns-mamman skriver:

  Hihi! Ja det här har ju också sin charm 🙂 Hoppas maken kryar på sig snart så kan ni ta igen lite vuxenmys. 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »