Solokvist

Tack för peppen igår! Det snurrar fortfarande i mitt huvud och jag kommer behöva lite hjälp från er läsare framöver. Men mer om det i nästa vecka tror jag. Idag reste mannen  ifrån lilla familjen för jobb i Kina. Nio långa dagar är det tjejhäng deluxe och jag är solokvist här hemma. Avskedet lämnade inte Läs Mer »

Solokvist

Tack för peppen igår! Det snurrar fortfarande i mitt huvud och jag kommer behöva lite hjälp från er läsare framöver. Men mer om det i nästa vecka tror jag. Idag reste mannen  ifrån lilla familjen för jobb i Kina. Nio långa dagar är det tjejhäng deluxe och jag är solokvist här hemma. Avskedet lämnade inte ett öga torrt kan jag säga, värst är det ju så klart för Jesper som inte får se sin ögonsten på så lång tid och allt som händer i hennes utveckling, en vecka är ju trots allt en stor del av hennes unga liv fortfarande. Åsså kommer han ju sakna Marsipanrosen förstås…
 
Skämt åsido, Rosen har haft rutinernas rutiner idag och somnade som en lite stock så fort jag lade henne. Fattas bara annat, nu tänker jag nämligen öppna chipspåsen och chokladkakan, koka en stor ljuvlig balja te och bänka mig framför Let’s dance. Oh ljuva fredagsmys. Till er och till mig!
 
(Och jag vet, hon är snart sönderfotograferad det stackars barnet, men allt det där buset som lyser i ögonen. Jag får verkligen inte nog.)
 
Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It

4 kommentarer på "Solokvist"

 1. jennie skriver:

  Ljuvlig bild, hon är så fin!
  Lycka till de nio vuxenensamma dagarna, tanka energi så fort du får tillfälle så ska det nog gå bra! Hejaheja!

 2. anna m ludde skriver:

  Håll ut, och kom ihåg, vi kan köra själva (även om det är mycket roligare att vara två.
  Ser med spänning på vad dina vägar kommer ta dig (ang förra inlägget alltså). Kram


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »