Cirkus Zetterström – presenter och summa summarum

Namngivningsfesten blev precis det lättsamma kalas och umgänge med familj och vänner som vi hade önskat oss och hoppades på! Det känns verkligen som en tillställning att bära med sig i hjärtat och tänka tillbaka på med ett leende under lång tid framöver. Vilken underbar solskensdag helt enkelt! Något jag inte nämnt är ju prensenterna, Läs Mer »

Cirkus Zetterström – presenter och summa summarum

Namngivningsfesten blev precis det lättsamma kalas och umgänge med familj och vänner som vi hade önskat oss och hoppades på! Det känns verkligen som en tillställning att bära med sig i hjärtat och tänka tillbaka på med ett leende under lång tid framöver. Vilken underbar solskensdag helt enkelt! Något jag inte nämnt är ju prensenterna, för naturligtvis var det ett kalas fulllt med paket. På begäran hade vi en önskelista men uppmuntrade samtidigt gästerna att ge det dom själva ville och det var kul för Marsipanrosen fick allt annat än gammalmodiga sparbössor i tenn. Vinbärsbuskar och en gotländsk ros, signerat matchställ från pappans favoritfotbollslag, fantastiska träleksaker att slita på länge länge och praktiska möbler att växa med för att nämna några. Själv önskade jag mig en cykel och har just nu det angenäma problemet att välja vilken jag vill ha.
 
Den lilla huvudpersonen däckade efter all uppståndelse och mustacherna slokade framåt kvällen när bålen för länge sedan var urdrucken. Oj vilket party. Några har kommenterat och velat ha mer specifika redogörelser av dekorationer(?). Vad är det ni vill veta, något särskilt ni tänker på? Mejla på littlemissfixits(a)gmail.com eller lämna en kommentar så ska jag ordna steg-för-steg-inlägg i sann Little Miss Fix It-anda.  Nu tackar clownen för sig, för den här gången.
 

Foto: Sara Zetterström & Alice Linder, Little Miss Fix It

6 kommentarer på "Cirkus Zetterström – presenter och summa summarum"

 1. Natalie skriver:

  Underbara bilder från kalaset! Man blir alldeles pirrig av solsken, härliga bakverk, glada människor och fina omgivningar!

 2. Sofia skriver:

  Fina bilder 😀

 3. JW skriver:

  Vilken fin bild på dig Sara. Du vet att jag gillar ditt engagemang och tro mig, jag känner på mig att det var många sena kvällar. K r a m


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

högtid & fest

 • Änglaspel

  I flera, för att inte säga många år så har jag letat efter ett Änglaspel. Alltid för sent (slutsålt) eller i butiker som haft andra varianter men inte det klassiska från Dalaindustrier. Men plötsligt efter första advent häromnatten  när John Blund lämnade byggnaden lite för tidigt så googlade jag och fann det på Åhléns och Läs Mer »

 • En midsommar att minnas

  Det märks att det är sista veckan innan semestern, och att jag ska vara begravningsledig på fredag och att vi åker till Bohuslän direkt efter det. Det. Är. Lite. Mycket. Men bättre sent än aldrig tänkte jag sammanfatta min midsommarhelg för den blev snudd på smått historisk. Jag vet inte hur helgen såg ut i Läs Mer »

 • Midsommarporslinet

  De senaste veckorna har vi haft mycket att fixa inför årets midsommarfirande. Ambitiöst nog med tanke på det opålitliga midsommarvädret så bjöd vi redan i januari in ett gäng kompisar att fira med oss på Camp Torpet. Arbetsnamnet blev liksom givet med tanke på att det blev ungefär fem familjer för många för husrum i Läs Mer »

 • Adventskrans av granris

  Först vill jag rikta ett stort tack för alla hejarop och gratulationer till mitt nya jobb! Men det här inlägget skrivs med med anledning av att jag har fått flera frågor om adventskransen man kunnat se i mitt instagramflöde. Ja det var på tiden säger jag (att jag förverkligade kransen alltså, inte att man frågat Läs Mer »