Cirkus Zetterström – tilltugg på tema

Med tanke på den povra standarden i torpet så gjorde vi det enkelt för oss, skippade middagsmat och snittar och bjöd istället lite temaenligt på fika och varmkorv. Ett tips är att outsourca det man kan, en kompis erbjöd hjälp och hon fick gladeligen baka ett lass bullar. Min storasyrra är dessutom riktigt grym på Läs Mer »

Cirkus Zetterström – tilltugg på tema

Med tanke på den povra standarden i torpet så gjorde vi det enkelt för oss, skippade middagsmat och snittar och bjöd istället lite temaenligt på fika och varmkorv. Ett tips är att outsourca det man kan, en kompis erbjöd hjälp och hon fick gladeligen baka ett lass bullar. Min storasyrra är dessutom riktigt grym på att baka och hade gjort tårtor som matchade inbjudan och cupcakes att dö lite för. Varmkorven kokades direkt i burken som sattes i vattenbad och det gick alldeles utmärkt.

 
 
En Ferm Living-inspirerad tårta…
 

Marsipanrosen fick en alldeles egen liten tårta och ni kan ju bara gissa vad hon pillade i sig – just det, sin namne.

 
Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It
 
 

6 kommentarer på "Cirkus Zetterström – tilltugg på tema"

 1. Emelie skriver:

  Oh vilken underbar fest det verkar som ni bjöd in till! Så mycket fina detaljer!!! Kram kram

 2. .charlotta skriver:

  Klockrent 😀
  Varför göra det invecklat om man inte måste! Riktigt fina bakverk som man blir glad av 🙂

 3. Marit skriver:

  Den underbaraste tårta jag sett! Och den perfekta färgen. Måste fråga: är det sockerpasta eller marsipan? Och har ni färgat det eller var det sådan färg när ni köpte det?
  Hela kalaset verkade ju fantastiskt! 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

högtid & fest

 • Änglaspel

  I flera, för att inte säga många år så har jag letat efter ett Änglaspel. Alltid för sent (slutsålt) eller i butiker som haft andra varianter men inte det klassiska från Dalaindustrier. Men plötsligt efter första advent häromnatten  när John Blund lämnade byggnaden lite för tidigt så googlade jag och fann det på Åhléns och Läs Mer »

 • En midsommar att minnas

  Det märks att det är sista veckan innan semestern, och att jag ska vara begravningsledig på fredag och att vi åker till Bohuslän direkt efter det. Det. Är. Lite. Mycket. Men bättre sent än aldrig tänkte jag sammanfatta min midsommarhelg för den blev snudd på smått historisk. Jag vet inte hur helgen såg ut i Läs Mer »

 • Midsommarporslinet

  De senaste veckorna har vi haft mycket att fixa inför årets midsommarfirande. Ambitiöst nog med tanke på det opålitliga midsommarvädret så bjöd vi redan i januari in ett gäng kompisar att fira med oss på Camp Torpet. Arbetsnamnet blev liksom givet med tanke på att det blev ungefär fem familjer för många för husrum i Läs Mer »

 • Adventskrans av granris

  Först vill jag rikta ett stort tack för alla hejarop och gratulationer till mitt nya jobb! Men det här inlägget skrivs med med anledning av att jag har fått flera frågor om adventskransen man kunnat se i mitt instagramflöde. Ja det var på tiden säger jag (att jag förverkligade kransen alltså, inte att man frågat Läs Mer »