Oskyldiga Little Miss Fix It?

Av de tjugofem vanligaste sökningarna som leder besökare till bloggen utgörs nästan hälften av olika varianter på namnet med allt ifrån sammansatta littlemissfixit till lilla miss fixit och little mix fix it. Jag är inte förvånad eftersom ungefär hälften av de jag pratar med om bloggen måste få namnet upprepat för sig och resten minns Läs Mer »

Oskyldiga Little Miss Fix It?

Av de tjugofem vanligaste sökningarna som leder besökare till bloggen utgörs nästan hälften av olika varianter på namnet med allt ifrån sammansatta littlemissfixit till lilla miss fixit och little mix fix it. Jag är inte förvånad eftersom ungefär hälften av de jag pratar med om bloggen måste få namnet upprepat för sig och resten minns det direkt just för att det är lika tungvrickande som självklart tycker de. Däremot undrar jag lite över plats 23 på listan: kotte krok. ?? Har verkligen ingen aning vad som avses. Där emellan finns bra symaskin och tapeter som andra sökord. Intressant, och varendaste ett av alla sökord är rumsrena. Det är nästan så att jag funderar på om bloggen är lite för oskyldig.
 
Vad tänker du när du tänker på Little Miss Fix It?
 
Instagrambild: littlemissfixit, Sara Zetterström

8 kommentarer på "Oskyldiga Little Miss Fix It?"

 1. Farmor Gun skriver:

  Hej. Är inte själv så duktig på att sy men vill hjälpa mitt barnbarn att sy en brödkorg. Har Googlat och läst en massa mönster och vet inte vilket som blir rätt. Du har skrivit att du har räknat ut måttet på rektangeln genom att ta cirkelns diameter gånger 3.14 och sen minus 4 cm, jag undrar varför jag ska dra av 4 cm, en del skriver att man ska lägga till sömsmån andra att man inte ska göra det,blir så glad för svar.

 2. Farmor Gun skriver:

  Hej! Trodde du skulle svara på hur du räknat ut måttet på din brödkorg som jag frågat om.

 3. Farmor Gun skriver:

  Tack ska du ha för hjälpen med brödkorgen, har läst flera tips men tyckte ditt var lättast att följa.

 4. Lotta skriver:

  Ok, Little Miss Fix it är för mig, nytänk, inspiration och kreativitet. Jag gillar verkligen dina texter som får mig både att småle och skratta igenkännande! Du har verkligen en personlig blogg, och bjuder på dig själv. Det jag gillar mest kanske är att du SVARAR på nästan alla kommentarer. En del bloggar tycks bara leverera och sedan glömma bort alla vi "fansen". Jag förstår att det kan vara svårt att hinna med, men någon gång kanske man hinner besvara någon kommentar. Så…TACK Little Miss Fix it för en härlig blogg!!

 5. Caroline skriver:

  Jag tänker på min favoritfilm, dirty dancing, och citatet "no miss fix it, somebody else can’t. Maria has to work all day so she cant learn the routines and Janet has to fill in for Penny. Everybody works here!"
  Vet inte om det har så mycket med dig att göra, men dirty dancing är ju ingen jätteoskyldig film ändå… :o)


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »