Midsommarhälsning – var rädda om er

Som livet innehåller kontraster. Förra helgen –  bröllop och familjehäng, så fantastiskt mycket glädje och kärlek, precis så där som jag skrev blev det, fast bättre.   I måndags – två besked om dödsfall. En familj som står mig väldigt nära är helt förkrossade och som om inte det vore nog så sällar sig en Läs Mer »

Midsommarhälsning – var rädda om er

Som livet innehåller kontraster. Förra helgen –  bröllop och familjehäng, så fantastiskt mycket glädje och kärlek, precis så där som jag skrev blev det, fast bättre.
 
I måndags – två besked om dödsfall. En familj som står mig väldigt nära är helt förkrossade och som om inte det vore nog så sällar sig en bekant liten 6-månaderskille till änglarna. Tårar och vanmakt har präglat denna vecka och jag har värdesatt varje stund med min lilla familj extra mycket varför bloggen fått lida, plötsligt blir allt annat så banalt liksom. Tänk om det vore min pappa, eller.. nä jag kan inte ens tänka tanken att Marsipanrosen inte skulle överleva mig?! Tårar väller upp utan att jag kan hindra dem och strupen snörs ihop sådär så det blir lite svårt att andas. Så idag vill jag bara säga till er alla fina – var rädda om varandra och jag önskar dig, dig och dig en riktigt härlig midsommar tillsammans med de dina!
 
Mobilfoto: Sara Zetterström, Little miss fix it
 

10 kommentarer på "Midsommarhälsning – var rädda om er"

 1. Fia skriver:

  Kram till er, vad hemskt! Men glad midsommar!

 2. Tinakusina skriver:

  Kramar om!

 3. Linda skriver:

  Jag ryser i hela kroppen! Fy, livet är bra orättvist! Kram till dig!

 4. 2-barns-mamman skriver:

  Men så fruktansvärt! Kram till er och de närmast drabbde!
  Lev varje dag och glöm inte att ta hand om varandra. Man vet aldrig när det blir för sent…
  Hoppas ni ändå hade en bra midsommar.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »