Kliv ut – ny bok från IKEA

Idag står regnet som spön i backen, eller som min storasyster uttryckte det: Det regnar så att jag inte hör vad jag tänker. Det finns väl inga bättre pausdagar än de regnfyllda när man får stanna inomhus och kura under en filt och bläddra i en härlig bok? Oh well, eller så försöker man röja hemmet Läs Mer »

Kliv ut – ny bok från IKEA

Idag står regnet som spön i backen, eller som min storasyster uttryckte det: Det regnar så att jag inte hör vad jag tänker. Det finns väl inga bättre pausdagar än de regnfyllda när man får stanna inomhus och kura under en filt och bläddra i en härlig bok? Oh well, eller så försöker man röja hemmet efter den understimulerade tiomånaderstornadon som snurrat fram och som sedan bättre går under namnet Salvequick då hon klänger sig fast runt benet eller på höften som ett litet plåster…
 
Men ikväll, när regnet troligtvis fortfarande smattrar mot rutorna, och hon sover -då ska jag mer än bara snabbläddra i IKEA’s senaste bok Kliv ut. En grafiskt härligt lekfull och vitaminkick till bildsamling som tar oss med till 29 spännande uteriörer. Perfekt inspiration under dagar när man hellre håller sig inne.
 
Foto: Faksimiler av boken Kliv ut, Sara Zetterström
 

9 kommentarer på "Kliv ut – ny bok från IKEA"

 1. Anonym skriver:

  Cool header! 🙂

 2. Marit skriver:

  Hej!
  Jag gillar din blogg skarpt!
  Blev väldigt inspirerad av ert kalas/namngivningsfest! Plockar med mig en hel del kul därifrån 🙂
  Tårtorna som din syster gjort va ju HELT fantastiska!
  Måste nu fråga: använde hon marsipan eller sockerpasta? Och den perfekta färgen dessutom! Färdigköpt eller färgat själva?
  Tacksam för svar! 🙂 Vänliga hälsningar Marit

 3. Lotta skriver:

  Oj, den här boken har jag länge varit sugen på att kika i. Har du varit med om att göra den? Nu blir det att åka till IKEA på semestern!
  Kram

 4. Den är lite kul galen den där boken. Ikea-folket har nog haft roligt när de gjorde den. Bild av hur vi lever, eller snarare vill leva idag. Lite som Volvo-reklamen "Leave the world behind" med SHM/Lune, vi har så mycket omkring oss att vi vill smita iväg, ut i hönshuset om så krävs. Låter corny, men förstås om bläddras i boken;-) Eller kolla in http://www.cabinporn.com – en stugdröm.

  Skön kväll!
  Camilla/Stilitiden


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Läsvärt

 • Japansk städkonst – nytt i bokhyllan

  Under hösten har det inte blivit många timmars läsning, snarare har jag haft svårt att hålla mig vaken tillräckligt länge för att hinna läsa klart sagan för Boo de kvällar jag inte rivit tapet, spacklat fogar eller knackat puts men så fort det ljusnar i renoveringstunneln ska det bli ändring på det då två nykomlingar Läs Mer »

 • Boktips: 3 sagor för stora småbarn

  Boo hade lite feber när hon kom hem från förskolan igår så idag har hon först hängt med sin pappa och nu på eftermiddagen var det vår tur att hemmamysa. Kanske det bästa tillståndet, inte särskilt sjuk men inte helt frisk och det enda rätta är att mysa i soffan och läsa sagor för utanför Läs Mer »

 • Happy Friday!

  Helgkänslan är monumental! Jesper står i köket och det vankas ljuvlig middag om jag ska tro dofterna som sprider sig hit till bordet i burspråket, där jag serverades ett glas rosé och snacks och sitter och bloggar. Efter en intensiv dagisvecka somnade Boosan i bilen på vägen hem från lite ärenden för ett par timmar Läs Mer »

 • Madeleines bokbebis

  Om ett par månder kommer en ny härlig bok där torpet har en biroll…

  Läs Mer »