Barnrum redo för bus

Nu har Marsipanrosen sovit några nätter i sitt nya rum, och SOM hon sover. Hela nätterna igenom utan en enda vällingpaus, som västa tonåringen. Hon tycker jättemycket om att vara där, och vi med. Kuddhörnan är en favorit och rymmer faktiskt hela familjen. Jag vet att ni som följer mig på instagram efterfrågat bilder och Läs Mer »

Barnrum redo för bus

Nu har Marsipanrosen sovit några nätter i sitt nya rum, och SOM hon sover. Hela nätterna igenom utan en enda vällingpaus, som västa tonåringen. Hon tycker jättemycket om att vara där, och vi med. Kuddhörnan är en favorit och rymmer faktiskt hela familjen. Jag vet att ni som följer mig på instagram efterfrågat bilder och här bjuder jag på några. Fler detaljer och DIY-tips kommer framöver.
 
Det har varit lite glest mellan inläggen och jag förvarnar om att så kommer det bli även i fortsättningen för nu åker vi ut till torpet och fångar lite sol och lata dagar i hängmattan. Hoppas ni också njuter av sommaren!
 
Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it

23 kommentarer på "Barnrum redo för bus"

 1. Lotta skriver:

  Oj, så fint! Jag säger bara "Kom till min förskola och inred där!" 🙂 Kram

  Ps. Ha en skön sommar!

 2. hanna skriver:

  vad avundsjuk jag blir! vart har du köpt det prickiga tyget och gardinen? kram!

  • Rullgardinen är Tupplur från IKEA som jag prydde med ett favoritcitat, utskuret i klistervinyl. Det prickiga tyget är ett påslakan, STENKLÖVER även det från IKEA. Det räckte perfekt till madrassöverdrag och två gardiner till spjälsängen.
   🙂

 3. tantkanth skriver:

  Så fantastiskt fint, njut av torplivet

 4. Kimberly skriver:

  Åhåhåh!! Helt fantastiskt! 🙂

 5. Jenny W skriver:

  Så fint Sara.

 6. Petra skriver:

  Oj oj, så himla mysigt! Jag förstår om lillan trivs i sitt rum. Kuddhörnan är ju bara helt fantastisk, oj oj, nu blir jag lite lätt avundsjuk 🙂 Bra inrett hörredu!

 7. Anna skriver:

  Supersnyggt och mysigt, precis som ett barnrum ska vara! 😀

 8. Karin skriver:

  Superfint!!!! Undrar ocksa var du köpt det prickiga tyget? Skulle passa perfekt i mitt lilla busfrös rum…

 9. Anonym skriver:

  Fint! 🙂 gungälgen va super söt! Vart har du köpt den? 🙂

 10. Sarah skriver:

  Åh, vilket superfint rum! Servisen är ju helt ljuvlig, vart får jag tag i en sådan?:)

 11. Karin skriver:

  Ja, den där servisen! Helt fantastisk. Var kommer den ifrån?

 12. Linn skriver:

  Åh varifrån är servisen? Underbar!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »