Mot sydligare breddgrader

Nu drar vi. Bilen är tvättad packad och överfull, bilbarnstolen ergonomiskt lutad, iPaden laddad med knep (läs: Teletubbies, Babar, Drömmarnas trädgård…) jag aldrig trodde jag skulle ta till innan två års ålder och spelaren fylld med skivor som inte fanns i vår ägo så sent som för ett år sedan. Av någon anledning spelade vi Läs Mer »

Mot sydligare breddgrader

Nu drar vi. Bilen är tvättad packad och överfull, bilbarnstolen ergonomiskt lutad, iPaden laddad med knep (läs: Teletubbies, Babar, Drömmarnas trädgård…) jag aldrig trodde jag skulle ta till innan två års ålder och spelaren fylld med skivor som inte fanns i vår ägo så sent som för ett år sedan. Av någon anledning spelade vi mer JohnOssi än Vipp på rumpan affär då… Men nu kör vi alltså till Italien, 200 mil i bil, till Marsipanrosens kusin Karl Pietro och till underbart god mat och medelhavskvällar med varma vindar. Som ni ser i mitt tjusiga kollage kommer vi köra genom Danmark, Tyskland och Österrrike för att slutligen landa i östkustens lilla pärla Punta Marina, i det fina sommarhuset som jag inte besökt sedan 2006.
 
 
Egentligen har vi ingen tid att passa förrän i mitten av augusti när jag börjar jobba igen men riktigt så länge blir jag nog inte borta. Vi har ju ett ettårskalas att ta hand om innan dess, och jag har ju massor av roliga DIY-tips för barnrum att visa, och spännande nyheter och… Ja inte mer än ett par-tre veckor kan vi vara borta känner jag nu, men faktiskt så stänger jag ner aktiviteten totalt här på bloggen. Ett litet tag i alla fall.
 
Semesterstängt.
Välkommen åter i augusti!
 
Om ni absolut inte kan vara utan uppdateringar och om internetgudarna är goda så fotar jag från landet spaghetti via Instagram i vanlig ordning. Även där heter jag Littlemissfixit. ♥ I’ll keep you posted!
 
Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it (ja, det är ju inte jag på bilden dårå, det kan man bl. a se på fötterna. Och hårfärgen. Det är mer för att förstärka budskapet lite… Fast aningens hängmattegung det ska det nog bli för min del också denna sommar. Ciao!)

10 kommentarer på "Mot sydligare breddgrader"

 1. Elvira skriver:

  Var med i våran veckans blogg för att nå våra underbara MÅNGA läsare. För att direkt komma till inlägget så gå till vår kategori tävlingar! Lycka till

 2. Anonym skriver:

  Så skoj! Ha en härlig resa 🙂

 3. Ha en fantastisk, underbar semester! Så ser jag fram emot inläggen som kommer därefter! 🙂

 4. 2-barns-mamman skriver:

  Ha en underbart skön semester och hoppas lilla rosen klarar bilresan galant 🙂

 5. Marie skriver:

  Hoppas ni får en riktigt härlig semester! 🙂
  Ser fram emot mer inspiration från din finfina blogg i augusti igen 🙂

 6. anna m ludde skriver:

  Ni är galna. Helt galna. 🙂 Hoppas resan gick bra! Ktamar

 7. Lina skriver:

  Hej, ja lite semeter förtjänar du verkligen! Är imponerad och inspirerad av hur du hinner med både blogg och massa inredningsprojekt mm samt inte minst en baby! Försöker också men utan större framgång. Alla tips mottages 😉
  Hoppas resan gått bra!

 8. Erika skriver:

  Hej!
  Hoppas ni hade en härlig semester… Ser framemot nya inspirerande inlägg till hösten!

  Jag har för mig att jag läste någon gång att du beställt sprayfärger till Cirkusfesten men jag kan inte hitta det inlägget. Varifrån köpte du färgen??
  Tack på förhand!

  Mvh
  Erika


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »