Björnbärssöndag

Tack för alla peppande kommentarer angående min frilansframtid! Det betyder jättemycket förstår ni. Med en intensiv (men otroligt rolig) vecka i backspegeln där jag bara träffade Marsipanrosen i ynka tio (10!) minuter i vaket tillstånd känns mitt beslut så himla rätt i hjärtat. Helgen kom och vi fångade den, först med att fylla upp höstgarderoben Läs Mer »

Björnbärssöndag

Tack för alla peppande kommentarer angående min frilansframtid! Det betyder jättemycket förstår ni. Med en intensiv (men otroligt rolig) vecka i backspegeln där jag bara träffade Marsipanrosen i ynka tio (10!) minuter i vaket tillstånd känns mitt beslut så himla rätt i hjärtat.

Helgen kom och vi fångade den, först med att fylla upp höstgarderoben för den raketväxande (två, going for tre äpplen höga) personen i familjen. Inte helt enkelt med det onepieceälskande faderskapet (i.e. allt utan knappar) och moderskeppet allergisk mot stora och grälla trademarks-tryck, men t o m lite leo fick följa med hem utan smusslande från min sida. Sedan gjorde vi det enda rätta och drog till torpet.

 
Brasmys (jodå, det blev lite kyligare på lördagkvällen och gick inte termometern under 20-strecket (efter en stund i kylen) minsann?) och småskalig kräftskiva för att igår ge oss i kamp med björnbärssnåren. Det var den vackraste sista augustisöndagen man kan tänka sig, Rosen sprätte runt i sina små skor och nu står det dessutom hemmagjord sylt hemma i hemmet på vår gata i stan.
 

Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it
 

3 kommentarer på "Björnbärssöndag"

 1. sara skriver:

  Sååå fina bilder!

 2. Ellen skriver:

  Åh, vad mysigt! 🙂 Älskar björnbär!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »