Un thé avec

Många har undrat över den lilla plåtservisen i femton delar som jag visade från Marsipanrosens rum och jag förstår er för den är alldeles ljuvlig. Dessvärre är det en doppresent från den lilla italienska kusinen, och alltså köpt i en barnaffär i Ravenna, och jag har inte lyckats hitta en webbutik som säljer den till Läs Mer »

Un thé avec

Många har undrat över den lilla plåtservisen i femton delar som jag visade från Marsipanrosens rum och jag förstår er för den är alldeles ljuvlig. Dessvärre är det en doppresent från den lilla italienska kusinen, och alltså köpt i en barnaffär i Ravenna, och jag har inte lyckats hitta en webbutik som säljer den till vettiga fraktpriser. Har du tur så finns det en svensk återförsäljare av det franska, übersöta märket Moulin Roty nära dig, kolla kartan här.
 
Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it
 

36 kommentarer på "Un thé avec"

 1. zentla skriver:

  åh va mysig servis!:)

 2. Anonym skriver:

  vilken söt servitris 🙂
  kika gärna in i min blogg kram

 3. Louise skriver:

  Den var helt utsökt!

 4. Janni Cranning skriver:

  Är det Michaela som gjort den fina namngirlangen? Min Loah har en likadan i ljusblått som vi hade på hans dop, nu hänger den i hans rum 🙂

 5. johanna skriver:

  åh nej vilken mysig!
  jätte fin blogg också! kram

 6. Anonym skriver:

  Åh så söta!

 7. Thea skriver:

  Åh vad fint! 😀

 8. jasmin skriver:

  Så fint!! 🙂 <3

 9. Anonym skriver:

  Åh vilken mysig och söt servis 🙂

 10. Anonym skriver:

  Åh så fin!!

 11. Anonym skriver:

  Skit fint hår och jätte fin blogg! Kolla gärna in min också!

 12. moi skriver:

  något liknande din servis om än inte riktigt lika fin finns finns här http://www.tufftufftoys.se/servismedmusikimetall-p-401.html?cPath=72_95

 13. Anonym skriver:

  Galet härliga färger det var i den servisen!

 14. vanja skriver:

  super gulligt 🙂

 15. Anonym skriver:

  helt ljuvlig

 16. Anonym skriver:

  åh. verkligen helt underbart söt!

 17. Camilla skriver:

  Finns en söt servis för 159 kr hos CO 🙂

 18. Sandra jonsson skriver:

  Hej,
  Jag undrar var du fått tag på hängaren för kläder och andra skatter vid dörren?

 19. Anonym skriver:

  Men vilken söt servis!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »