Etsat på önskelistan: vad som helst av I ended up here

Att jag är en pappersjunkie är ju knappast någon nyhet och jag framhärdar väl inslagna paket eller genomtänkta kort likt en japan. Inte var kortet som firade 1-åringen och kom från andra sidan jordklotet något undantag eftersom min fina vän Jenny har en säregen förmåga att veta precis vad jag gillar (vilket är ganska lätt Läs Mer »

Etsat på önskelistan: vad som helst av I ended up here

Att jag är en pappersjunkie är ju knappast någon nyhet och jag framhärdar väl inslagna paket eller genomtänkta kort likt en japan. Inte var kortet som firade 1-åringen och kom från andra sidan jordklotet något undantag eftersom min fina vän Jenny har en säregen förmåga att veta precis vad jag gillar (vilket är ganska lätt eftersom vi oftast gillar samma) och nu har jag suttit här och suckat och oo:at över allt från I Ended Up Here. Alla de fantastiska illustrationerna på härlig papperskvalitet (320gr med textur, mmm) och febrilt försökt att hitta en återförsäljare utanför Australien (eller som åtminstone skickar till Sverige). Utan resultat. Så tills någon vänlig själ vill ta in dessa ljuvligheter i avlånga landet falukorv finns de etsade på min önskelista, bemärkelsekorten eller printarna (åhh räven), vad som går faktiskt bra. Så länge så hamnar detta kort definitivt bakom glas och ram. Vad passar bättre i ett barnrum tillhörande en lejonunge liksom. ♥ tack, tack, tack kära Jenny ♥
 
 
Foto: bilder via I Ended Up Here

12 kommentarer på "Etsat på önskelistan: vad som helst av I ended up here"

 1. Humle skriver:

  wow, helt underbara!

 2. Malin skriver:

  Hej Sara,
  Är mammaledig nu men jobbar annars med en kund i Australien. De är jättegulliga där så om du inte har fått tag i korten innan December så skriv. Blev själv alldeles kär i Flamingon!
  Annars är det kanske en idé att skriva till dem och fråga om du kan bli deras Sverige/Skandinavien/Europa agent. Du kär ju själv nu och bara du sätter gränserna.
  Älskar din blogg i övrigt. Lycka till.
  Kram,
  Malin

 3. Anonym skriver:

  coola 🙂

 4. Ulrika skriver:

  Hej!

  Härliga kort 🙂 Du får gärna skriva mer om hur det går för dig och ditt eget. Finns inget jag älskar att läsa mer än när andra kvinnor gör som de känner släpper alla tyglar och bara fixar det. Leva efter sina drömmar det är SÅ inspirerande!

  Ha en fin vecka.

 5. Fia skriver:

  Åh flamingon vill jag ha till Noras rum! Delar gärna frakt om du hittar att beställa 😉

 6. J/W skriver:

  Men vad roligt att du gillade det, harkel, jag menar Boo gillade det 🙂 Jag köpte på mig några, men alldeles för lite för att bli återförsäljare. Däremot har jag en hel resväska snart med oskrivna vykort av blandad kompott. Leka butik i Växjö Stora-S? Jag kan bli inköpare 😉 haha!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »