Mitt senaste fynd

Jag har en förkärlek för avdelningen för sällskapsspel på loppisar och second hand. Pussel som läggs under tysta kvällar i torpet. 1000 bitar, varav hälften är blå himmel, är perfekt hjärnjumpa och nedvarvning på en och samma gång. Lägg på en stor träskiva som du skjuter under soffan/sängen när du pausar. Många DIY-idéer kommer av Läs Mer »

Mitt senaste fynd

Jag har en förkärlek för avdelningen för sällskapsspel på loppisar och second hand. Pussel som läggs under tysta kvällar i torpet. 1000 bitar, varav hälften är blå himmel, är perfekt hjärnjumpa och nedvarvning på en och samma gång. Lägg på en stor träskiva som du skjuter under soffan/sängen när du pausar. Många DIY-idéer kommer av gamla uttjänta spel, fina gamla slitna träaskar med dominobrickor eller plåtaskar med ett spel vars regler gick i graven med den förra ägaren blir vackra små stilleben eller bildar kanske en tavla. Nu senast på Gotland hittade jag detta bokstavsspel för en guldpeng. Så fint i sin enkelhet, utan att ens behöva spelas.
 
Här hemma målar jag fortfarande, inte nog med att jag inte faller för tapetens estetik, det är en envis jäkla bit papper också som bestämt vägrar låta sig täckas… Men jag ger inte upp i första taget.
 
Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it

34 kommentarer på "Mitt senaste fynd"

 1. Sällskapsspel är ju det mysigaste!

 2. Anonym skriver:

  Så mysigt, lycka till med tapetseringen!

 3. Ronja och Emilia skriver:

  Fin blogg! Kika gärna in hos oss, kram!

 4. Åh jag älskar ordspel! 😀

 5. Anonym skriver:

  snygg bild!

 6. Anonym skriver:

  vad målar du för färg? 😀

 7. Jag älskar också sällskapsspel i alla dess former! Så kul! 😀

 8. Anonym skriver:

  Åh, det är så mysigt med sällskapsspel 🙂
  Lycka till med målandet å tapeten 🙂

 9. Anonym skriver:

  nice 😀

 10. Linn skriver:

  Gillar också secondhand!

 11. Anonym skriver:

  Allt bra med dig? 🙂

 12. Anonym skriver:

  Sjukt fin bild!

 13. Jasmine skriver:

  Ditt inlägg, med ord och bild, inspirerar mig. Tack! 🙂

  Att pussla är mysigt. En regnig dag, med musik i bakgrunden och en kopp te nära till hands – då njuter jag!

  Trevlig helg.
  Kram

 14. Alice skriver:

  Åh vad duktig du är på att fota, vad använder du för kamera? 🙂

 15. paulina skriver:

  oh det har jag faktiskt aldrig tänkt på innan, men det är ju faktiskt grymt smart! oh det kommer nog inom kort tid bli en ny favoritavdelning för mig med 😉

 16. Älskar sällskapsspel, det är så mysigt och ger en sån stämning!

 17. veronica skriver:

  Det är ju så himla mysigt med sällskapsspel 🙂

 18. Amanda [SPONTAN] skriver:

  Åh, älskar sällskapsspel!

 19. Anonym skriver:

  Nej men gud vad mysigt!

 20. Anonym skriver:

  Nej men gud vad mysigt!

 21. Härligt med mer detaljer, hoppas tapetseringen blir bra! 🙂

 22. Anonym skriver:

  så fin blogg 🙂

 23. Diana skriver:

  Sällskapsspel är hur mysigt och roligt som helst! 😀

 24. Hanna skriver:

  Sällskapsspel är ju så himla mysigt, speciellt nu under mörka höstkvällar!:)


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »