Triss i svartvitt

Igår var det tyst här på bloggen för jag flyttade så smått in i mitt hemmakontor. Ni som följer mig på Instagram (@littlemissfixit) har ju även sett min promenad längs randen av bli komplett från vettet med en tapet som verkade vara stört omöjligt övermålningsbar. Men nu, acceptans och ljuv musik. Och rimligt vita väggar. Läs Mer »

Triss i svartvitt

Igår var det tyst här på bloggen för jag flyttade så smått in i mitt hemmakontor. Ni som följer mig på Instagram (@littlemissfixit) har ju även sett min promenad längs randen av bli komplett från vettet med en tapet som verkade vara stört omöjligt övermålningsbar. Men nu, acceptans och ljuv musik. Och rimligt vita väggar. Mamma, ja Marsipanrosens mormor (snacka om att man blir satt på bänken och ur fokus så fort man klämmer ut en liten onge), kom igår och stannar några dagar. Nu är de ute på promenad och ikväll ska Jesper & jag hålla gemensam middag hos ett par kompisar, vi blir ett stort gäng för att fira ett födelsedagsbarn trettioplus, utan att bekymra oss om vem som kör egentligen och att vi måste jonglera ett sovande barn mellan förrätt och huvudrätt. Är det detta som folk med släkten inom armlängs avstånd pratar om som avlastning? Inte för att det är så himla jobbigt att få hjälp med disken eller att sitta och läsa en saga (Knacka på!, tips tips!) men ibland är det skönt att bara få fixa en dessert alldeles själv, i lugn och ro. Trevlig helg!
 
Foto: Lisen Hedberg, Sara Zetterström & Jesper Zetterström, Little miss fix it
 
 
 

2 kommentarer på "Triss i svartvitt"

 1. Lotta skriver:

  Här kommer ett "tips,tips" till….böckerna med Bu och Bä av Olof och Lena Landström! Ni kommer att älska de små otroligt fint ritade fåren. Titta bara på de små spinkiga benen! Man bara måste älska figurerna!! Vi hade så roligt den terminen, vi hade böckerna som tema på min avdelning. 🙂 Kram Lotta


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »