Olika yrkesroller

Soffan är såld! Med lätt matematik kan man ju då räkna ut att jag rimligtvis får beställa dagbädden nu. Eller typ.. som igår. Jo, för hon som ringde och ville komma och kolla på den lät faktiskt jättesäker på att hon visst ville ha den… så jag kanske eventuellet gick händelserna lite i förväg… Men Läs Mer »

Olika yrkesroller

Soffan är såld! Med lätt matematik kan man ju då räkna ut att jag rimligtvis får beställa dagbädden nu. Eller typ.. som igår. Jo, för hon som ringde och ville komma och kolla på den lät faktiskt jättesäker på att hon visst ville ha den… så jag kanske eventuellet gick händelserna lite i förväg… Men så här efteråt med affären i hamn så tycker jag inte att vi behöver orda om det hela med mannen. För allt gick ju bra och framöver så kommer han inte kunna bre ut sig i den här kuddstinna skapelsen utan istället gosa ner sig på… båren. Ja för det var så han sa när jag visade honom bilderna: “-Så… vi ska istället för soffan ha.. en bår för treåtthalvt?!? Är du säker på att inte Ö&B har någon gammal från militären för en hundring… “. Sa jag att han är inköpare, inte inredare?
 
Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it

18 kommentarer på "Olika yrkesroller"

 1. lina skriver:

  filten! vart har du köpt den underbara filten?!

 2. Frida skriver:

  Haha…jag håller med mannen din. Fin bår, men är den verkligen skön att mysa ner sig i?

 3. sandra skriver:

  haha måste hålla med han.fattar inte grejen med dagbädd.ska man verkligen kunna sova i den? snygg men ser riktigt obekväm ut, ser inte ens skön ut att sitta i.men nu ska jag inte förstöra din glädje över att sålt en skön soffa för en snygg bår ;-);-)

 4. Marie skriver:

  fniss… i det här fallet håller jag också med din man. Jag ser inte det sköna eller det vackra i en dagbädd – eller bår (som faktiskt var ett roligt och slående namn).
  Men nischen där soffan stod. ÅH! Ge mig den!!

 5. Malin skriver:

  Haha, sorry också inköpare så jag håller nog lite med mannen din! :)men det blir nog snyggt med dagbädd och jag är övertygad om att du kommer styla det så till och med jag vill köpa en för treåtthalvt! 😉

 6. anna m ludde skriver:

  En till som håller med din man! Men sjukt roligt ju. Vill se bilder sen på fredagsmys på britsen. 😉

  • HAHAHA, du, efter att ha kollat in din profil på LinkedIn så inser jag att du och mr J är betydligt mer lika än jag först trodde så ja… Får väl bildbjuda på en tacokväll från båren vad det lider.

 7. Malin skriver:

  Det är väl bra med en dagbädd!

 8. Fia skriver:

  SÅ KUL att se dig på blogg.se förstasida. Blir lite kusin-stolt typ… 🙂 Kram!

 9. Karolin skriver:

  Det kommer bli mega snyggt i det hörnet med en daybed. Helt klart. Män måste få tid till sånt där har jag märkt.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »