Premiär för Kom In-podden med Sara & Hildur

Nu äntligen är det dags! Åhh ni vet hur skönt det är när hemlighetsmakerier är över och man kan vara öppen som en gammal bok och berätta om det där himla roliga projektet. Ja det som jag har startat upp tillsammans med Hildur och som nu är öppet och tillgängligt för alla. Nu finns det Läs Mer »

Premiär för Kom In-podden med Sara & Hildur

Nu äntligen är det dags! Åhh ni vet hur skönt det är när hemlighetsmakerier är över och man kan vara öppen som en gammal bok och berätta om det där himla roliga projektet. Ja det som jag har startat upp tillsammans med Hildur och som nu är öppet och tillgängligt för alla. Nu finns det nämligen en inredningspodd!
 
En dag i slutet av sommaren föddes en idé om att starta en inredningspodd. Från tanke till handling var vägen inte så lång och Kom In-podden med Sara och Hildur föddes.

Efter att ha klarat av ett antal teknikhinder på vägen finns nu äntligen premiäravsnittet av Kom In-podden på iTunes. Sök på “kom in” på iTunes eller klicka på länken så dyker avsnittet upp.

 
Tanken med podden är att utveckla det som vi idag skriver om på våra bloggar, att bjuda in till diskussion på ämnet inredning och bli lite mer personliga (som om det går?)! För att inte missa något avsnitt, se bakom kulisserna, extra material och för att ge oss synpunkter och önskemål om innehållet gör ni bäst i att gilla oss på facebook där vi heter Kom in-podden med Sara & Hildur (klicka på den understrukna länken).
 
Allt som rör podden kommer publiceras och kommuniceras på facebooksidan men på våra bloggar kommer vi såklart hojta till när ett nytt avsnitt ligger ute. För att vara tydliga och samla allt på en och samma plats är facebooksidan poddens hjärta. Gilla!
 
PS. Vi vet att ljudet kan vara lite dåligt mot slutet av avsnittet. Men bättring kommer att ske framöver. Vi lovar! DS
 
 

Foto & Illustration: Hildur Blad och Sara Zetterström

12 kommentarer på "Premiär för Kom In-podden med Sara & Hildur"

 1. Madeleine skriver:

  Hurra så grymma ni är!!! Ska lyssna på den varje gång. Det vet ni!

 2. Har just laddat ner podden, ska bli helkul att lyssna!

 3. Heja – lyssnar i detta nu 🙂

 4. Josefine- at home skriver:

  Så roligt Sara och vilken bra idé med en inredningspodd! Jag kommer bli en trogen lyssnare:-)

 5. Hannarty skriver:

  Lyssnade på er pod idag, jätteroligt att höra om er och er bakgrund! Vilken toppenidé att ta inredning från bild till ljud! Nu ser jag fram emot nästa pod!

 6. Linn skriver:

  Hej! Jag tänkte börja lyssna på er podd men hittar inte de nio första avsnitten. Har ni tagit bort dem från iTunes eller går det att hitta dem någon annanstans? 🙂

  • Hej Linn! Ursäkta om jag dubbelpostar, mitt första medd. försvann. Tyvärr vet jag inte varför de första nio avsnitten inte visas i iTunes?! Trist. Men du kan via Hildurs blogg hitta alla avsnitt och lyssna genom mediaspelaren under kategorin "Kom In-podden med Sara & Hildur". Superkul att du vill lyssna och varmt välkommen! Här är länken som du kan kopiera och klistra in i din webbläsare.
   http://fixaodona.se/?cat=1321&paged=7


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Little Miss Fix It

 • Mitt varmaste tack!

  Som ni kanske förstått har något varit i görningen här på bloggen. Efter ett år på RUM hemma har jag bestämt mig för att flytta hem till blogg.se, hem till där allt började 2006. Det har varit en spännande tid och jag är tacksam över att ha varit en del av tidningens webbsatsning, och inte Läs Mer »

 • 9 från Insta

  Juli sa bara swosh. Sol, bad, västkust, östkust och kompishäng deluxe kan sammanfatta denna sommarmånad. Jag har varit lite mer aktiv på Instagram (@littlemissfixit) än här på bloggen (mest p g a att jag inte kunnat blogga från mobilen, tekniskt strul i semestertider, gaah) och här kommer nio bilder från min semester, som tack och Läs Mer »

 • Hej då juni. Hej semester!

  Vilken underbar sommarmånad jag blickar tillbaka mot. Du som följer mig på Instagram känner kanske igen bilderna för här kommer en samling av nio stycken som sammanfattar juni; 1). Juni började lite tungt när min mormor smet mot nya äventyr. 2). Bloggen passerade 10-årsstrecket och jag firade det med återvunna nyårsballonger ute på torpet. Någon Läs Mer »

 • Little miss fix it 10 år!

  Jag minns så himla tydligt den där varma sommaren 2006. Jag hade precis fått beskedet att jag skulle tillbringa höstterminen i Tyskland och tänkte att det vore bra att ha en blogg att spara intrycken i, eller det hade jag väl tänkt i gott och väl ett år men inte kommit till skott förrän nu Läs Mer »