Hitta stilen – Kom In-podden avsnitt 2

  Fredag idag och dags för andra avsnittet av Kom In-podden, Sveriges första inredningspodd. Veckan som har gått har varit fantastisk med alla hejarop och den positiva responsen vi fått från andra bloggare och alla er som lyssnat på oss, det kändes smått overkligt att se podden på iTunes topplista redan dag fyra!   Det Läs Mer »

Hitta stilen – Kom In-podden avsnitt 2

 
Fredag idag och dags för andra avsnittet av Kom In-podden, Sveriges första inredningspodd. Veckan som har gått har varit fantastisk med alla hejarop och den positiva responsen vi fått från andra bloggare och alla er som lyssnat på oss, det kändes smått overkligt att se podden på iTunes topplista redan dag fyra!
 
Det nya avsnittet kan du lyssna på via länken här.
 
I det här programmet pratar vi om att hitta sin stil, om hur det ser ut hemma hos oss och så tipsar vi om lite verktyg man kan använda sig av för att definiera och skapa en röd tråd i sin inredning. Något som är lättare sagt än gjort. Fortsätt gärna att använda facebooksidan att kommunicera med oss, ställ frågor som vi kan diskutera i kommande program, det blir ju så bra om ni är delaktiga!
 
Appropå nästa program, gissa om jag ser fram emot det, Hildur kommer nämligen hem till mig i nästa vecka för att spela in och det känns ju som ett perfekt upplägg för lite bakom kulisserna-bilder. Happy Friday!

2 kommentarer på "Hitta stilen – Kom In-podden avsnitt 2"

 1. Anonym skriver:

  Men vad roligt. Den ska jag lyssna på!

 2. Anonym skriver:

  Men vad roligt. Den ska jag lyssna på!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Little Miss Fix It

 • Mitt varmaste tack!

  Som ni kanske förstått har något varit i görningen här på bloggen. Efter ett år på RUM hemma har jag bestämt mig för att flytta hem till blogg.se, hem till där allt började 2006. Det har varit en spännande tid och jag är tacksam över att ha varit en del av tidningens webbsatsning, och inte Läs Mer »

 • 9 från Insta

  Juli sa bara swosh. Sol, bad, västkust, östkust och kompishäng deluxe kan sammanfatta denna sommarmånad. Jag har varit lite mer aktiv på Instagram (@littlemissfixit) än här på bloggen (mest p g a att jag inte kunnat blogga från mobilen, tekniskt strul i semestertider, gaah) och här kommer nio bilder från min semester, som tack och Läs Mer »

 • Hej då juni. Hej semester!

  Vilken underbar sommarmånad jag blickar tillbaka mot. Du som följer mig på Instagram känner kanske igen bilderna för här kommer en samling av nio stycken som sammanfattar juni; 1). Juni började lite tungt när min mormor smet mot nya äventyr. 2). Bloggen passerade 10-årsstrecket och jag firade det med återvunna nyårsballonger ute på torpet. Någon Läs Mer »

 • Little miss fix it 10 år!

  Jag minns så himla tydligt den där varma sommaren 2006. Jag hade precis fått beskedet att jag skulle tillbringa höstterminen i Tyskland och tänkte att det vore bra att ha en blogg att spara intrycken i, eller det hade jag väl tänkt i gott och väl ett år men inte kommit till skott förrän nu Läs Mer »