Frågor och svar i Kom In-podden

Så här på morgonkvisten tänkte jag påminna er om att tredje avsnittet av Kom In-podden kom ut i fredags, om ni vill ha en verbal little miss fix såattsäga. Jag och Hildur svarar på några frågor som ställts på facebooksidan och pratar alltså bl. a om jobbet som inredare, om färgsättning och jag avslöjar min Läs Mer »

Frågor och svar i Kom In-podden

Så här på morgonkvisten tänkte jag påminna er om att tredje avsnittet av Kom In-podden kom ut i fredags, om ni vill ha en verbal little miss fix såattsäga. Jag och Hildur svarar på några frågor som ställts på facebooksidan och pratar alltså bl. a om jobbet som inredare, om färgsättning och jag avslöjar min dåliga franska när en rätt vanligt förekommande approach i våra svenska inredningsprogram på tv kommer på tal…
 
Så här såg vi ut i fredags efter att vi pratat och pratat.
 

2 kommentarer på "Frågor och svar i Kom In-podden"

 1. Sandra skriver:

  Ser fortfarande pigga ut tycker jag


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Little Miss Fix It

 • Mitt varmaste tack!

  Som ni kanske förstått har något varit i görningen här på bloggen. Efter ett år på RUM hemma har jag bestämt mig för att flytta hem till blogg.se, hem till där allt började 2006. Det har varit en spännande tid och jag är tacksam över att ha varit en del av tidningens webbsatsning, och inte Läs Mer »

 • 9 från Insta

  Juli sa bara swosh. Sol, bad, västkust, östkust och kompishäng deluxe kan sammanfatta denna sommarmånad. Jag har varit lite mer aktiv på Instagram (@littlemissfixit) än här på bloggen (mest p g a att jag inte kunnat blogga från mobilen, tekniskt strul i semestertider, gaah) och här kommer nio bilder från min semester, som tack och Läs Mer »

 • Hej då juni. Hej semester!

  Vilken underbar sommarmånad jag blickar tillbaka mot. Du som följer mig på Instagram känner kanske igen bilderna för här kommer en samling av nio stycken som sammanfattar juni; 1). Juni började lite tungt när min mormor smet mot nya äventyr. 2). Bloggen passerade 10-årsstrecket och jag firade det med återvunna nyårsballonger ute på torpet. Någon Läs Mer »

 • Little miss fix it 10 år!

  Jag minns så himla tydligt den där varma sommaren 2006. Jag hade precis fått beskedet att jag skulle tillbringa höstterminen i Tyskland och tänkte att det vore bra att ha en blogg att spara intrycken i, eller det hade jag väl tänkt i gott och väl ett år men inte kommit till skott förrän nu Läs Mer »