Lite extra lycklig

Den här veckan har varit en så där vecka som fungerat som ett kvitto på att mina livsval varit rätt. Roliga jobb har avslutats, roliga jobb har påbörjats och ännu roligare har skrivits in i kalendern och flaggar för en lovande framtid. Jag har bekräftats som fru, som mamma, som kreatör, som kollega, som yrkeskvinna, Läs Mer »

Lite extra lycklig

Den här veckan har varit en så där vecka som fungerat som ett kvitto på att mina livsval varit rätt. Roliga jobb har avslutats, roliga jobb har påbörjats och ännu roligare har skrivits in i kalendern och flaggar för en lovande framtid. Jag har bekräftats som fru, som mamma, som kreatör, som kollega, som yrkeskvinna, som syster, som dotter, som vän, som medmänniska och om jag inte visste att det ligger en hel del arbete bakom så hade jag behövt nypa mig i armen ett antal gånger för att vara säker på att jag är vaken. Lite extra lycklig och ödmjuk ska jag nu packa in man och barn i bilen för att åka på husvisning, det känns som ett bra eftermiddagsgöra för tre musketörer.
 
Fin fredag och TACK till alla er som läser bloggen och får mig att växa! Följ mig gärna på Instagram, där heter jag littlemissfixit.
 

En kommentar på "Lite extra lycklig"

 1. Fia skriver:

  Najs med all bekräftelse, det är du värd!
  Spännande hus! För egen räkning?
  Kram å go helg


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »