Nytt poddavsnitt ute!

Idag kan du lyssna på Kom In-poddens sjunde avsnitt, klicka här. Temat är konsumtion och vi vänder och vrider på de parametrar som föranleder ett inredningsköp. Ekologi, ekonomi och trender bl. a. Hur fungerar du? Vad har du för mönster i ditt köpbeteende? Gå in och diskutera på poddens egna Facebook-sida vettja.   Dessutom avslöjar Läs Mer »

Nytt poddavsnitt ute!

Idag kan du lyssna på Kom In-poddens sjunde avsnitt, klicka här. Temat är konsumtion och vi vänder och vrider på de parametrar som föranleder ett inredningsköp. Ekologi, ekonomi och trender bl. a. Hur fungerar du? Vad har du för mönster i ditt köpbeteende? Gå in och diskutera på poddens egna Facebook-sida vettja.
 
Dessutom avslöjar jag vad jag ska ägna eftermiddagen åt så lyssna gärna och dela med dig av dina erfarenheter kring programmets cliffhanger. 

Har du lyssnat på nån av våra poddar än? Det vore jätteuppskattat att höra vad du tycker! Kika gärna in på Kom In-poddens alldeles egna Facebook-sida och dela med dig av dina tankar eller passa på att ställ dina egna inredningsfrågor.
Som vanligt hittar du podden på iTunes  eller via vår Facebooksida. Men det allra bästa är ju såklart om du börjar prenumerera på podden, då dyker den upp automatiskt så snart ett nytt avsnitt är publicerat.

 

 


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Little Miss Fix It

 • Mitt varmaste tack!

  Som ni kanske förstått har något varit i görningen här på bloggen. Efter ett år på RUM hemma har jag bestämt mig för att flytta hem till blogg.se, hem till där allt började 2006. Det har varit en spännande tid och jag är tacksam över att ha varit en del av tidningens webbsatsning, och inte Läs Mer »

 • 9 från Insta

  Juli sa bara swosh. Sol, bad, västkust, östkust och kompishäng deluxe kan sammanfatta denna sommarmånad. Jag har varit lite mer aktiv på Instagram (@littlemissfixit) än här på bloggen (mest p g a att jag inte kunnat blogga från mobilen, tekniskt strul i semestertider, gaah) och här kommer nio bilder från min semester, som tack och Läs Mer »

 • Hej då juni. Hej semester!

  Vilken underbar sommarmånad jag blickar tillbaka mot. Du som följer mig på Instagram känner kanske igen bilderna för här kommer en samling av nio stycken som sammanfattar juni; 1). Juni började lite tungt när min mormor smet mot nya äventyr. 2). Bloggen passerade 10-årsstrecket och jag firade det med återvunna nyårsballonger ute på torpet. Någon Läs Mer »

 • Little miss fix it 10 år!

  Jag minns så himla tydligt den där varma sommaren 2006. Jag hade precis fått beskedet att jag skulle tillbringa höstterminen i Tyskland och tänkte att det vore bra att ha en blogg att spara intrycken i, eller det hade jag väl tänkt i gott och väl ett år men inte kommit till skott förrän nu Läs Mer »