09. Husfunderingar – inomhus

  Äntligen fredag och ett nytt avsnitt av Kom In-podden finns nu att lyssna på, varje fredag – ja som ett riktigt fredagsmys (och nyttigare än ostbågar)! Vi fortsätter prata hustankar men denna gång om insidan istället; ytskikt, kulörval och hur man egentligen bör tänka här – måla allt vitt eller bo in sig först Läs Mer »

09. Husfunderingar – inomhus

 
Äntligen fredag och ett nytt avsnitt av Kom In-podden finns nu att lyssna på, varje fredag – ja som ett riktigt fredagsmys (och nyttigare än ostbågar)! Vi fortsätter prata hustankar men denna gång om insidan istället; ytskikt, kulörval och hur man egentligen bör tänka här – måla allt vitt eller bo in sig först och “ta pulsen” på det nya hemmet  innan man bestämmer sig diskuterar vi utifrån de frågor vi fått av er lyssnare. Glans och väggmatchande textilier ventileras också, liksom insynsskydd så don’t miss out!
 
Ingen blir gladare än oss om du vill lyssna och dessutom tycka till! Kika gärna in på Kom In-poddens alldeles egna Facebook-sida och dela med dig av dina tankar eller passa på att ställ dina egna inredningsfrågor.
Som vanligt hittar du podden på iTunes eller så lyssnar du helt enkelt här i blogginlägget eller via vår Facebooksida. Men det allra bästa är ju såklart om du börjar prenumerera på podden, då dyker den upp automatiskt så snart ett nytt avsnitt är publicerat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Little Miss Fix It

 • Mitt varmaste tack!

  Som ni kanske förstått har något varit i görningen här på bloggen. Efter ett år på RUM hemma har jag bestämt mig för att flytta hem till blogg.se, hem till där allt började 2006. Det har varit en spännande tid och jag är tacksam över att ha varit en del av tidningens webbsatsning, och inte Läs Mer »

 • 9 från Insta

  Juli sa bara swosh. Sol, bad, västkust, östkust och kompishäng deluxe kan sammanfatta denna sommarmånad. Jag har varit lite mer aktiv på Instagram (@littlemissfixit) än här på bloggen (mest p g a att jag inte kunnat blogga från mobilen, tekniskt strul i semestertider, gaah) och här kommer nio bilder från min semester, som tack och Läs Mer »

 • Hej då juni. Hej semester!

  Vilken underbar sommarmånad jag blickar tillbaka mot. Du som följer mig på Instagram känner kanske igen bilderna för här kommer en samling av nio stycken som sammanfattar juni; 1). Juni började lite tungt när min mormor smet mot nya äventyr. 2). Bloggen passerade 10-årsstrecket och jag firade det med återvunna nyårsballonger ute på torpet. Någon Läs Mer »

 • Little miss fix it 10 år!

  Jag minns så himla tydligt den där varma sommaren 2006. Jag hade precis fått beskedet att jag skulle tillbringa höstterminen i Tyskland och tänkte att det vore bra att ha en blogg att spara intrycken i, eller det hade jag väl tänkt i gott och väl ett år men inte kommit till skott förrän nu Läs Mer »