Nya tider

Kalla mig knäpp men när saker är så här kärleksfullt paketerade så kan jag liksom inte med att öppna dem. Så  i över en månad har jag alltså skrivit ner vårens möten, jobb och festligheter på allt möjligt annat utom i it-kalendern avsedd för ändamålet. Men snart är det onekligen 2014 och jag måste helt Läs Mer »

Nya tider

Kalla mig knäpp men när saker är så här kärleksfullt paketerade så kan jag liksom inte med att öppna dem. Så  i över en månad har jag alltså skrivit ner vårens möten, jobb och festligheter på allt möjligt annat utom i it-kalendern avsedd för ändamålet. Men snart är det onekligen 2014 och jag måste helt enkelt bortse från finheterna och knyta upp paketet som Sofia på Mokkasin gjorde av min Frankie Daily Journal. Jag börjar nog med att skriva in nästa jobbsejour i Älmhult som börjar i vecka 2 igen. Men vet ni, det är nästan tre veckor dit och innan jag tar tag i det nya året så ska jag avsluta det gamla ordentligt…
 
Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it

5 kommentarer på "Nya tider"

 1. Lilla m skriver:

  Jössös vilken snygging!! Undrar om det är försent och önska sig den av tomten…

 2. Emma F skriver:

  Åh, jag är precis likadan. Har i och för sig öppnat min kalender men inte velat skriva någonting. Det är liksom magiskt att få sätta pennan i den där skönheten första gången.
  Vill passa på att önska dig en riktigt fin julledighet!

 3. Emma skriver:

  Härligt, jag ska sätta pennan i min snart tänkte jag, ska ladda lite till först. Yes vi är hemma hela tiden, vore jätteroligt att ses, även om jag misstänker att er tid är fullspäckad bland släktbesök och annat. Vi kanske hörs av!
  Kram!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »