Det finns inget bättre

än att hänga med den här lilla rosenknoppen! Hela 19 dagar har vi tillsammans nu, finaste lejonungen och jag. Lyckliga mig!   Men just idag har hon och Jesper precis åkt iväg för att träffa pappagruppen och de andra treäpplena. Här väntar en kanna te och en hel del adminstration som jag måste ta tag Läs Mer »

Det finns inget bättre

än att hänga med den här lilla rosenknoppen! Hela 19 dagar har vi tillsammans nu, finaste lejonungen och jag. Lyckliga mig!
 
Men just idag har hon och Jesper precis åkt iväg för att träffa pappagruppen och de andra treäpplena. Här väntar en kanna te och en hel del adminstration som jag måste ta tag i innan det blir julledigt på riktigt. Vad gör ni årets näst sista fredag? Hursom önskar jag er en glad sådan!
 
Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it

8 kommentarer på "Det finns inget bättre"

 1. Anonym skriver:

  så himla söt

 2. Fru larsson skriver:

  Här hemma sitter jag också med administration, är lite att sätta sig in i under uppstarten av ett företag men som tur är tycker jag sånt är roligt 🙂

  Hoppas du och sötisen på bilden får en härlig helg!

 3. Ja, vad gör jag? Pustar, stönar och stånkar. Imorgon kan bebisen få komma, snälla snälla.
  God jul på er! Kram

 4. Jamen visst finns det inget bättre än att få hänga med sin lilla tjej <3
  Magiskt! Min är ett år och har precis börjat krama sådär hårt. Mammahjärtat är så fullt av kärlek så det nästan spricker 😀
  Hoppas ni får 19 härliga dagar.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »