God fortsättning

Nu är vi hemma igen. Det finns inget ställe jag hellre skulle vilja vara just nu. Eller som Marsipanrosen glatt utbrast när vi körde in på parkeringen: “Imma!!” Säga vad man vill om högtider: god mat, mycket folk, paket… men det är skönt när de är över. Kanske hade vi jordens gladaste lilla discokula på Läs Mer »

God fortsättning

Nu är vi hemma igen. Det finns inget ställe jag hellre skulle vilja vara just nu. Eller som Marsipanrosen glatt utbrast när vi körde in på parkeringen: “Imma!!” Säga vad man vill om högtider: god mat, mycket folk, paket… men det är skönt när de är över. Kanske hade vi jordens gladaste lilla discokula på julafton som orkade ta sig igenom precis alla paketöppningar och genast provade allsköns grejer som smycken, pyjamaser och kritor och sedan satt med länge länge under middagen. Underbara onge.
 
Nu, hemma alltså, med lite lediga dagar framöver. God fortsättning!
 
Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it

4 kommentarer på "God fortsättning"

 1. Vilka underbara festkläder på er lilla tjej!

  Hälsningar från Connecticut

 2. Lina skriver:

  Alltså, underbara! Får någon som alltid bär stora smycken och nästa tycker det är viktigare än mat är detta drömmen. Tänk att få en egen julgran att pynta varje dag!

 3. Haha! Lina, jag måste bara understryka att detta är inget JAG gör (okej jag köpte klänningen till henne och lät henne botanisera bland mina gamla smycken) utan nåt hon väljer på eget bevåg, lilla julgranen. Bara att gilla läget 😉

 4. JW skriver:

  Oscar gillar Boos nya bläck på armarna.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »