Att avsluta med något nytt

Hela hösten har jag velat klippa mig men alltid när det kommit på tal har någon avrått mig. “Nej, inte ditt fina långa hår!” Men det är ju just det, mitt långa hår, som emellanåt inte alls är särskilt fint utan bara uppslängt i en knut 24/7. Så för några veckor sedan fick jag nog Läs Mer »

Att avsluta med något nytt

Hela hösten har jag velat klippa mig men alltid när det kommit på tal har någon avrått mig. “Nej, inte ditt fina långa hår!” Men det är ju just det, mitt långa hår, som emellanåt inte alls är särskilt fint utan bara uppslängt i en knut 24/7. Så för några veckor sedan fick jag nog och bokade en klipptid “helst till igår”. Ja, för när jag väl bestämt mig så vill jag att det ska ske direkt. På Pinterest har man kunnat se att det smugit sig in ett board som heter “På håret”, bra att samla inspiration vare sig det gäller renoveringar, DIY’s eller självpiff. Däremot ville jag inte bara kasta mig in hos första bästa frisör så jag fick snällt vänta till hon som gjort under förr kunde ta emot mig. Idag är det dags. Hej då Hairy Spice.
 
Foto: Jesper Zetterström, Little miss fix it

4 kommentarer på "Att avsluta med något nytt"

 1. Förstår både dig och de som inte tycker du ska klippa dig. Du har verkligen fantastiskt hår! Men å andra sidan känner jag som också har långt hår numera, att man blir så trött på allt det där långa som ofta känns ivägen… Hår växer. Så det är ju ingen big deal att klippa ordentligt ibland. Lycka till!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »