På tapeten i torpet

Eftersom julhelgen blev en besöksturné utan dess like så blev det också en hel del snack om torpet bland familj och vänner. Ja, de som varit där är nyfikna på våra planer och de som inte varit där är nyfikna i allmänhet.   Jag fick ju lova Jesper dyrt och heligt att vi inte skulle Läs Mer »

På tapeten i torpet

Eftersom julhelgen blev en besöksturné utan dess like så blev det också en hel del snack om torpet bland familj och vänner. Ja, de som varit där är nyfikna på våra planer och de som inte varit där är nyfikna i allmänhet.
 
Jag fick ju lova Jesper dyrt och heligt att vi inte skulle göra några renoveringar första sommaren och förutom att köksskåpen till slut fick ge vika till förmån för grova öppna hyllor så har jag hållit det löftet. Snart är det ett nytt år och sommaren som kommer avläggs det inga löften som strider mot min natur minsann. En tapet som jag haft ögonen på ända sedan den kom är denna ljuva från Mr Perswalls kollektion Nostalgic. Jag ville ha den hemma men har ingen passande vägg. Plötsligt under julen kunde jag se den passa i storstugan på torpet, särskilt om vi öppnar upp till nock som vi pratat om och den får täcka ena kortsidan. Jojomen. Ja jag vet, vi är mitt i (den snölösa) vintern men det är väl aldrig för tidigt att börja planera, särskilt inte om det ska vara måttanpassat så säg…
 
Foto: Mr Perswall
 

En kommentar på "På tapeten i torpet"

 1. Emma F skriver:

  Snyggt, som gjort för ett torp! Är ni kvar i Sörmland förresten, får ni gärna komma över på en fika och lite prinsessklänningsprovning, Ingrids favvo just nu!
  Kram!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Hemma Hos Mig

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Senaste nytt

  I somras köpte jag ju en oljelampa till Torpet. Det är så himla mysigt med den typen av belysning tycker jag och redan där i Lysekil tittade vi på en storebror till Hundraåringen utan att göra slag i saken. Tidigare i veckan var Jesper och klippte sig och överraskade mig med att förutom nyfriserad komma Läs Mer »

 • Hörde jag torparhelg?!

  Ett lustigt sammanträffande, jag funderade på vad jag skulle blogga om idag på väg till jobbet och Johanna satte fingret på samma sak som jag tänkte då, att det går inflation i uttryck och jag tänkte just vad jag skulle skriva som rubrik istället för “Happy Friday”. Kom inte på något revolutionerande, förr skrev jag ju Läs Mer »

 • Happy Friday!

    Hur fort gick den här veckan? Plötsligt sitter jag här efter en tidig grillmiddag och har hela helgen framför mig igen. Den kommer bestå av listmålning på hemmaplan och middagsbjudningar på bortaplan. Idag cyklade jag inte förbi min favoritblomaffär Blomman för dagen på vägen hem för helgbuketten från förra veckan är fortfarande fantastiskt fin! Jag Läs Mer »