Gott slut

Förra året drog vi på oss smoking och aftonklänning vid den här tiden och jag kan väl bara konstatera att det är något av motsats-tema 2013. Vi har precis tittat på stadens fyrverkerier genom köksföntret, matat barnen med pannkaka och duschat enbart för att dra på oss outfit passande ett pyjamaspartaj. Allt enligt önskemål från Läs Mer »

Gott slut

Förra året drog vi på oss smoking och aftonklänning vid den här tiden och jag kan väl bara konstatera att det är något av motsats-tema 2013. Vi har precis tittat på stadens fyrverkerier genom köksföntret, matat barnen med pannkaka och duschat enbart för att dra på oss outfit passande ett pyjamaspartaj. Allt enligt önskemål från bästa gudbarnsfamiljen som hälsar på. Och vet ni, det känns riktigt, riktigt skönt. Vi har beställt catering och tänker efter maten tillbringa kvällen i soffan, tre ongar, fyra vuxna och lite spel. Perfekt sista dagen på ett allt annat än händelselöst år. Ja för vilket år! Det får bli en tillbakablick i början av 2014 minsann. Gott slut fina, bästa, underbara läsare som peppar, kommenterar och ger mig mångfalt tillbaka. Tack för det här året!
 
Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it

3 kommentarer på "Gott slut"

 1. Anonym skriver:

  låter som ett perfekt slut på 2013 tycker jag. vi körde också lugna puckar och det var ganska skönt 🙂

 2. Sarah skriver:

  Åh så skönt det låter! Och med Kalmars fina fyrverkeri dessutom, det brukar ju inte gå av för hackor. Saknade det i år!

  Gott nytt år!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »