5 bra°kiga favoriter

Om ett par veckor är det läge att hänga på låset om man gillar nya kollektionen BRÅKIG från IKEA. Produkterna som är framtagna genom ett samarbete med danska ArtRebels kommer nämligen bara säljas i begränsad upplaga och när de är slut så, ja då är de liksom slut. Finito. Precis som på ett vernissage hade Läs Mer »

5 bra°kiga favoriter

Om ett par veckor är det läge att hänga på låset om man gillar nya kollektionen BRÅKIG från IKEA. Produkterna som är framtagna genom ett samarbete med danska ArtRebels kommer nämligen bara säljas i begränsad upplaga och när de är slut så, ja då är de liksom slut. Finito. Precis som på ett vernissage hade jag velat ha några orange klisterlappar och tinga prylarna tills jag hunnit klämma och känna på dem ordentligt. 7/2 är startdatum och av det jag sett på bild kommer här mina fem favoriter:
 
♦ Den mintgröna stolen – så härlig färg, hade gärna sett den i ministorlek
♦ Klädhängaren – trä så som det ser ut under kläderna, älskar’t
♦ Pappersaskarna – papper. askar. behöver jag säga mer?
♦ Bäddsoffan – till torpet. Kanske. Fast den är ny.
♦ Mattan – min absoluta favvo-favorit. Färgkombinationen! M-m-m.
 
Foto: eget kollage av bilder via ArtRebels
 
Idag gick jag upp i svinottan för att fira Jesper som fyller år. Marsipanrosen hjälpte till att slicka gräddvisparna och när vi hade preppat frukostbrickan, sjungit och isfacklorna slockande gastade hon “me:ja, me:ja tända”, sötnöten. På jobbet har jag “proppat” ett bygge som vi ska plåta imorgon, lång dag varför dagens inlägg kommer så sent. Första bilden av en hel drös som ska tas den kommande veckan och usch vad jag tycker det är trist att inte kunna visa det jag gör i realtid, men ni vet hur det är. Hemligt värre.

3 kommentarer på "5 bra°kiga favoriter"

 1. De där mattorna!!!! Underbara!

 2. Stina skriver:

  7/2 på alla varuhus? Jag ska ta semester! Vill ha allt 🙂

 3. jennie skriver:

  Jag är verkligen inte en release-datum-hetsare, men nu under min föräldraledighet har vi hängt så pass mycket på IKEA och jag har läst så pass mycket inredningsbloggar att jag nu noterat 7/2 i almanackan… Synd bara att jag börjar jobba om en vecka och inte kan hänga på låset, men eventuellt kanske jag kan ljuga ihop något för maken som kan ta lite tid efter jobbet. För det är ju så himla fina grejer i den här kollektionen och då vill man ju liksom ha en chans på´t! 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »