Firande av sin bättre hälft

Idag blev det officiellt att Jesper fått ett nytt jobb. Hurra! Jag är så stolt och väldigt glad över att dela livet med en så fantastisk man, livskamrat, underbar pappa och min motpol på så många sätt. Min klippa, mitt ankare när jag tenderar att fladdra iväg, han som jag träter med och älskar lika Läs Mer »

Firande av sin bättre hälft

Idag blev det officiellt att Jesper fått ett nytt jobb. Hurra! Jag är så stolt och väldigt glad över att dela livet med en så fantastisk man, livskamrat, underbar pappa och min motpol på så många sätt. Min klippa, mitt ankare när jag tenderar att fladdra iväg, han som jag träter med och älskar lika passionerat for better and for worse. Så otroligt tacksam att han har ett inspirerande driv och hittar energi i sitt arbete, jag vet ju själv hur viktigt det är att trivas med det som man ägnar större delen av sitt liv åt, att följa hjärtat. Och magkänslan. Marsipanrosen och jag pysslade ihop ett grattiskort och firade honom med skumpa och blommor. Har man fått nytt jobb så har man.
 
 

2 kommentarer på "Firande av sin bättre hälft"

 1. Tinakusina skriver:

  Hälsa Jesper stort grattis! Hoppas det är en sån där sysselsättning som hon Ace Wilder sjöng om – mycket pengar, liten (ingen) insats – så han kan lägga ner sin själ i torpet 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »