20. Kom ut

Veckans podd höll så när på att bli av. Hildur såg mig sakteliga vitna och direkt när vi avslutat inspelningen så byttes den roliga uppgiften ut mot magsjukan från helvetet för min och min familjs del. Därav bloggtystnaden. Det är fingrar fortfarande lite skakiga och svaga som trevar över tangentbordet idag.     De senaste Läs Mer »

20. Kom ut

Veckans podd höll så när på att bli av. Hildur såg mig sakteliga vitna och direkt när vi avslutat inspelningen så byttes den roliga uppgiften ut mot magsjukan från helvetet för min och min familjs del. Därav bloggtystnaden. Det är fingrar fortfarande lite skakiga och svaga som trevar över tangentbordet idag.
 
 
De senaste veckan har ju annars bjudit på en rejäl dos spirande vårkänslor. Därför fick podden handla om utsidan av våra boenden. Balkong, uteplats, altan, terrass – kärt barn har många namn. Vi diskuterar bland annat vad som egentligen gör uterummet till en njutbar plats. De fina bilderna nedan är från Hildurs uteplats som hon fixade insynsskydd till i fjol.
Besök gärna Kom In-poddens alldeles egna Facebook-sida. Som vanligt hittar du podden på iTunesLibsyn eller nedan, i blogginlägget.
 
Foto: Hildur Blad

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Little Miss Fix It

 • Mitt varmaste tack!

  Som ni kanske förstått har något varit i görningen här på bloggen. Efter ett år på RUM hemma har jag bestämt mig för att flytta hem till blogg.se, hem till där allt började 2006. Det har varit en spännande tid och jag är tacksam över att ha varit en del av tidningens webbsatsning, och inte Läs Mer »

 • 9 från Insta

  Juli sa bara swosh. Sol, bad, västkust, östkust och kompishäng deluxe kan sammanfatta denna sommarmånad. Jag har varit lite mer aktiv på Instagram (@littlemissfixit) än här på bloggen (mest p g a att jag inte kunnat blogga från mobilen, tekniskt strul i semestertider, gaah) och här kommer nio bilder från min semester, som tack och Läs Mer »

 • Hej då juni. Hej semester!

  Vilken underbar sommarmånad jag blickar tillbaka mot. Du som följer mig på Instagram känner kanske igen bilderna för här kommer en samling av nio stycken som sammanfattar juni; 1). Juni började lite tungt när min mormor smet mot nya äventyr. 2). Bloggen passerade 10-årsstrecket och jag firade det med återvunna nyårsballonger ute på torpet. Någon Läs Mer »

 • Little miss fix it 10 år!

  Jag minns så himla tydligt den där varma sommaren 2006. Jag hade precis fått beskedet att jag skulle tillbringa höstterminen i Tyskland och tänkte att det vore bra att ha en blogg att spara intrycken i, eller det hade jag väl tänkt i gott och väl ett år men inte kommit till skott förrän nu Läs Mer »