Garderobsrensning

Fortfarande alldeles upprymd efter ett företagsmingel på kontoret där jag har plats har jag nu mellanlandat i soffan för att ge ett livstecken här på bloggen innan sängdax. Lite snittar, företagspartners, några entreprenörer, ännu fler studenter och olikfärgade post-it lappar var receptet för massa intressanta möten och inspirerande samtal ikväll och det var väldigt välkommet Läs Mer »

Garderobsrensning

Fortfarande alldeles upprymd efter ett företagsmingel på kontoret där jag har plats har jag nu mellanlandat i soffan för att ge ett livstecken här på bloggen innan sängdax. Lite snittar, företagspartners, några entreprenörer, ännu fler studenter och olikfärgade post-it lappar var receptet för massa intressanta möten och inspirerande samtal ikväll och det var väldigt välkommet efter den senaste veckans magsjukebonanza signerat familjen Z. Och lika kul som det är att nätverka, lika skönt var det att sparka av sig (k)lackaskorna när man kommer hem igen. Vilket förresten påminde mig om att det är ännu högre tid för en rejäl garderobsrensning och göra plats för vårgarderoben än för två veckor sedan när jag och Hildur diskuterade det i podden.
 
Vilket är ditt bästa rensningstips?
 
Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »