Stylisternas älskling

Lagom när vi fick ha kösystem till toan i förra veckan (ursäkta att jag tjatar men det var verkligen en traumatisk upplevelse, tänk magsjuka. Tänk magsjuka med en 1,5-åring hemma som som är precis lika svag, kräksig & bajsig. Tänk magsjuka med en 1,5-åring hemma som är precis lika svag, kräksig & bajsig och med en man Läs Mer »

Stylisternas älskling

Lagom när vi fick ha kösystem till toan i förra veckan (ursäkta att jag tjatar men det var verkligen en traumatisk upplevelse, tänk magsjuka. Tänk magsjuka med en 1,5-åring hemma som som är precis lika svag, kräksig & bajsig. Tänk magsjuka med en 1,5-åring hemma som är precis lika svag, kräksig & bajsig och med en man som stämmer in perfekt på föregående medsjukling. Tänk en toalett. Misär. Tänk sedan en obligatorisk gyn-undersökning, jo jag lovar, jag ringde och sa att jag hade magsjuka och hoppades att de inte skulle deibtera mig någon besöksavgift och dem ba – kom ändå vi kan inte boka om dig! Det var som att vara i i-landshelvetet, jag svär.) nåväl, lagom när det för oss nya kösystemet dök upp här hemma så köade en massa pressfolk till ett helt annat happening i Stockholm och flera utvalda IKEA-städer runt om i världen för att få se nya PS-kollektionen. Nu hade ju jag varit med och fotat merparten av den redan i höstas så för den sakens skull så var det väl old news och ingen grej att missa, men det är ju alltid kul att gå på pressevent. Jag måste bara göra en liten notis här om att jag vet en viss fåtölj som kommer bli så exponerad framöver så det finns inte. Nämligen denna.

Bland de sista dagarna jag jobbade i Älmhult förra vändan så plåtades den i studion bredvid min men plötsligt blåstes det jobbet av och det ryktades om att möbeln blivit stoppad. Sånt händer hela tiden inom möbelindustrin – materialbrist, falerade säkerhetstester eller kvalitetskontroller liksom men jag blev så himla besviken och tänkte men nej! Inte stylisternas älskling! För hur svårmöblerad och pricy med sina 2000:- (IKEA-mått mätt) den än må vara i en vanlig lägga så älskar kameran den (och då även stylisterna) denna hörnfåtölj designad av Ebba Strandmark. Nya kollektionen släpps 1 maj men this little skönhet kommer först i augusti. Uttrycket bättre sent än aldrig har sällan passat så bra. Se er inte mätta nu då för i höst kommer den vara all over the place.
 
Foto: beskuren pressbild från IKEA

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »