21. Golv

Vissa veckor är det svårare att få ihop det och eftersom både jag och Hildur jonglerar frilansjobb och familj går vi ibland på en nit i livspusselslotteriet, så blev det denna vecka varför vi fick skjuta på veckans inspelning av podden. Fast sedan igår ligger det färskaste ute och i avsnitt 21 av Kom In-podden  pratar vi Läs Mer »

21. Golv

Vissa veckor är det svårare att få ihop det och eftersom både jag och Hildur jonglerar frilansjobb och familj går vi ibland på en nit i livspusselslotteriet, så blev det denna vecka varför vi fick skjuta på veckans inspelning av podden. Fast sedan igår ligger det färskaste ute och i avsnitt 21 av Kom In-podden  pratar vi golv, en viktig yta som ofta glöms bort när det kommer till inredning.
 
Personligen är ju jag mitt uppe i golvbryderier för torpets räkning och efter gårdagens inspektion avslöjades det att det gamla golvet var i sämre skick än vad jag räknat med så nu letar jag nya alternativ i massivt trä som jag ska måla. När vi flyttade in i vår lägenhet som då var en hyresrätt var hallen en enda hudfärgad röra och det första vi gjorde var att måla furutrappan grå och det är också den som fått stå modell för avsnittbilden.
 
Så jag säger som Timbuktu -stirra ner, och fundera på vad ett ansiktslyft av ditt golv skulle kunna göra för ditt hem.
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Little Miss Fix It

 • Mitt varmaste tack!

  Som ni kanske förstått har något varit i görningen här på bloggen. Efter ett år på RUM hemma har jag bestämt mig för att flytta hem till blogg.se, hem till där allt började 2006. Det har varit en spännande tid och jag är tacksam över att ha varit en del av tidningens webbsatsning, och inte Läs Mer »

 • 9 från Insta

  Juli sa bara swosh. Sol, bad, västkust, östkust och kompishäng deluxe kan sammanfatta denna sommarmånad. Jag har varit lite mer aktiv på Instagram (@littlemissfixit) än här på bloggen (mest p g a att jag inte kunnat blogga från mobilen, tekniskt strul i semestertider, gaah) och här kommer nio bilder från min semester, som tack och Läs Mer »

 • Hej då juni. Hej semester!

  Vilken underbar sommarmånad jag blickar tillbaka mot. Du som följer mig på Instagram känner kanske igen bilderna för här kommer en samling av nio stycken som sammanfattar juni; 1). Juni började lite tungt när min mormor smet mot nya äventyr. 2). Bloggen passerade 10-årsstrecket och jag firade det med återvunna nyårsballonger ute på torpet. Någon Läs Mer »

 • Little miss fix it 10 år!

  Jag minns så himla tydligt den där varma sommaren 2006. Jag hade precis fått beskedet att jag skulle tillbringa höstterminen i Tyskland och tänkte att det vore bra att ha en blogg att spara intrycken i, eller det hade jag väl tänkt i gott och väl ett år men inte kommit till skott förrän nu Läs Mer »