24. Renoveringsplanering

  Innan jag helt glömmer av det och innan nya avsnittet efter påskuppehållet släpps imorgon vill jag bara påminna er om poddavsnitt 24 då det verkar fallit lite mellan (stolarna) inläggen här på bloggen. Vi pratar om sånt som är viktigt att tänka på när man renoverar; som budgetberäkning, val av hantverkare, offerter m m. Av Läs Mer »

24. Renoveringsplanering

 
Innan jag helt glömmer av det och innan nya avsnittet efter påskuppehållet släpps imorgon vill jag bara påminna er om poddavsnitt 24 då det verkar fallit lite mellan (stolarna) inläggen här på bloggen. Vi pratar om sånt som är viktigt att tänka på när man renoverar; som budgetberäkning, val av hantverkare, offerter m m. Av egen erfarenhet den senaste veckan så kan det räcka med svåråtkomligt vatten och 55 extra borrmeter för att den berömda “tjugoprocentsregeln” på budgeten ska övertrasseras. Emoji med sammanbitet leende.
 
Nu är det snart dags för Snacka snyggt-föreläsningen och vi har outsourcat förskolehämtningen med efterföljande vargtimme (ni vet den där timmen när man ska laga middag med en slutkörd treäpplare hängandes i benen samtidigt som ens egens energidepåer är lite devalverade) till välvilliga vänner. Förutom vid två bröllop då farmor&farfar™ ryckte in förra året så är det första gången vi har barnvakt på riktigt och jag sitter här och är nervös. Mammafladdrig och förväntansfull på samma gång. Och jag längtar redan tills efter föreläsningen då vi ska åka och hämta Marsipanrosen och få höra hennes version av dagen.

2 kommentarer på "24. Renoveringsplanering"

 1. Vi på House Candy lyssnar på Kom In och gillar er skarpt!
  Så här skriver vi om pdodden:
  http://housecandy.se/kom-in-podden-med-sara-och-hildur/
  Kör hårt tjejer! // Frida & Marie


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Little Miss Fix It

 • Mitt varmaste tack!

  Som ni kanske förstått har något varit i görningen här på bloggen. Efter ett år på RUM hemma har jag bestämt mig för att flytta hem till blogg.se, hem till där allt började 2006. Det har varit en spännande tid och jag är tacksam över att ha varit en del av tidningens webbsatsning, och inte Läs Mer »

 • 9 från Insta

  Juli sa bara swosh. Sol, bad, västkust, östkust och kompishäng deluxe kan sammanfatta denna sommarmånad. Jag har varit lite mer aktiv på Instagram (@littlemissfixit) än här på bloggen (mest p g a att jag inte kunnat blogga från mobilen, tekniskt strul i semestertider, gaah) och här kommer nio bilder från min semester, som tack och Läs Mer »

 • Hej då juni. Hej semester!

  Vilken underbar sommarmånad jag blickar tillbaka mot. Du som följer mig på Instagram känner kanske igen bilderna för här kommer en samling av nio stycken som sammanfattar juni; 1). Juni började lite tungt när min mormor smet mot nya äventyr. 2). Bloggen passerade 10-årsstrecket och jag firade det med återvunna nyårsballonger ute på torpet. Någon Läs Mer »

 • Little miss fix it 10 år!

  Jag minns så himla tydligt den där varma sommaren 2006. Jag hade precis fått beskedet att jag skulle tillbringa höstterminen i Tyskland och tänkte att det vore bra att ha en blogg att spara intrycken i, eller det hade jag väl tänkt i gott och väl ett år men inte kommit till skott förrän nu Läs Mer »