Personlig utveckling hela dagen

Om en knapp timme ska jag på en heldag MBTI (Myers Briggs Type Indicator). Nä jag kommer inte vara smalare eller få cykelvader trots namnet men förhoppningsvis har jag en färsk inblick i min personlighet och kan beskriva mina styrkor på ett förtjänsfullt sätt (läs: säljande). Direkt efter det ska jag dejta min man och Läs Mer »

Personlig utveckling hela dagen

Om en knapp timme ska jag på en heldag MBTI (Myers Briggs Type Indicator). Nä jag kommer inte vara smalare eller få cykelvader trots namnet men förhoppningsvis har jag en färsk inblick i min personlighet och kan beskriva mina styrkor på ett förtjänsfullt sätt (läs: säljande). Direkt efter det ska jag dejta min man och gå på retorikföreläsning med Elaine Eksvärd. Om den kvinnan bara är hälften så grym som hon verkar i boken i min hand så kommer det bli en fantastisk kväll.
 
Mycket företagstänk och personlig utveckling nu alltså och eftersom det är en återkommande fråga både i kommentarsfältet och på mejlen så har jag förberett ett karriärsinlägg senare idag. Mitt livs jobbhistoria skulle man kunna säga så håll utkik (och var beredd på långläsning)!
 
PS. Ni som har hängt med länge kanske minns att jag gjorde ett sånt här test för 2,5 år sedan (läs om det här), det ska bli kul att se om svaret blir detsamma eller om ex. mammarollen förändrat mig fundamentalt. DS.
 

4 kommentarer på "Personlig utveckling hela dagen"

 1. Lotta skriver:

  Oj vad jag känner stt jag måste ta o läsa lite mer på din blogg. Känner att du är så inspirerande o positiv!
  Vi hörs!
  //Lotta

 2. Katrin skriver:

  O maj gaaad! I love your hair darling! 🙂 och din blogg 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »