25. Helt uppåt väggarna

  Kom In-poddens påskuppehåll är över och vi är tillbaka med ett nytt avsnitt, det 25:e i ordningen. Pollen, en vårförkylning eller kanske en kombination gör att jag typ låter som han punkaren i polisskolanfilmerna när jag pratar men Hildur är i alla fall sig lik och i sitt rätta element -tapetvärlden.    ”Tapeter och Läs Mer »

25. Helt uppåt väggarna

 
Kom In-poddens påskuppehåll är över och vi är tillbaka med ett nytt avsnitt, det 25:e i ordningen. Pollen, en vårförkylning eller kanske en kombination gör att jag typ låter som han punkaren i polisskolanfilmerna när jag pratar men Hildur är i alla fall sig lik och i sitt rätta element -tapetvärlden. 
 

”Tapeter och tapetsering, många meter av renovering. Veckans podd är helt uppåt väggarna, bokstavligen. Vi ger de klurigaste knepen och fiffigaste funderingarna när det kommer till hemmets största ytor och de senaste strömningarna på tapetfronten.” 

 

Besök gärna Kom In-poddens alldeles egna Facebook-sida. Som vanligt hittar du podden på iTunes eller Libsyn

 

Mitt hår står på ända och idag stårdet administration på agendan, men jag ska nog hinna med några timmars torprenovering också innan jag tar helg om jag känner mig själv rätt (och efter gårdagens MBTI finns det ju inget att tveka på, eller?). Happy happy happy Friday!

 

Och förresten, innan lunch idag kommer fortsättningen på min karriärskurva. Stay tuned!


2 kommentarer på "25. Helt uppåt väggarna"

 1. Ja tänk om man kunde föreviga varje minut 🙂
  Visst hade du satt upp harlequin tapeter? Är sugen på dessa men skulle vilja finna lite snygga bilder i svenska hem och inte vara bilder på tapeten.

  Tack för de orden nu måste jag ju blogga lite mer bara för det, paint and shoot står på schemat, ha en fin dag kusin!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Little Miss Fix It

 • Mitt varmaste tack!

  Som ni kanske förstått har något varit i görningen här på bloggen. Efter ett år på RUM hemma har jag bestämt mig för att flytta hem till blogg.se, hem till där allt började 2006. Det har varit en spännande tid och jag är tacksam över att ha varit en del av tidningens webbsatsning, och inte Läs Mer »

 • 9 från Insta

  Juli sa bara swosh. Sol, bad, västkust, östkust och kompishäng deluxe kan sammanfatta denna sommarmånad. Jag har varit lite mer aktiv på Instagram (@littlemissfixit) än här på bloggen (mest p g a att jag inte kunnat blogga från mobilen, tekniskt strul i semestertider, gaah) och här kommer nio bilder från min semester, som tack och Läs Mer »

 • Hej då juni. Hej semester!

  Vilken underbar sommarmånad jag blickar tillbaka mot. Du som följer mig på Instagram känner kanske igen bilderna för här kommer en samling av nio stycken som sammanfattar juni; 1). Juni började lite tungt när min mormor smet mot nya äventyr. 2). Bloggen passerade 10-årsstrecket och jag firade det med återvunna nyårsballonger ute på torpet. Någon Läs Mer »

 • Little miss fix it 10 år!

  Jag minns så himla tydligt den där varma sommaren 2006. Jag hade precis fått beskedet att jag skulle tillbringa höstterminen i Tyskland och tänkte att det vore bra att ha en blogg att spara intrycken i, eller det hade jag väl tänkt i gott och väl ett år men inte kommit till skott förrän nu Läs Mer »