Ta hjälp av proffsen

Idag är det sista dagen på The Camp och jag sitter just nu med en handlingsplan för framtiden som ska presenteras efter lunch. Tack för alla NY-tips som kommit in! Vilka härliga och utförliga kommentarer, tar med mig varendaste en!   Jag lade ut en bild på Instagram (littlemissfixit) sent igår från senaste läget på Läs Mer »

Ta hjälp av proffsen

Idag är det sista dagen på The Camp och jag sitter just nu med en handlingsplan för framtiden som ska presenteras efter lunch. Tack för alla NY-tips som kommit in! Vilka härliga och utförliga kommentarer, tar med mig varendaste en!
 
Jag lade ut en bild på Instagram (littlemissfixit) sent igår från senaste läget på torprenoverarfronten, har lite abstinens nu när jag kopplat bort mig mentalt från det de senaste dagarna. Snart är ytrenoveringen klar och det är äntligen dags för att bygga kök. Jag visade ju en 3D-ritning för några veckor sedan och dagen efter åkte jag till IKEA för att prata med proffsen -de som bygger kök på köksavdelningen hela dagarna. Det visade sig att min lösning inte fungerade i verkligheten eftersom den valda diskhon (som är viktig för stilen) behöver bänskskiva på varje sida och jag fick tänka om en hel del.
 
Dagens tips alltså, gör grovarbetet själv men ta hjälp av proffsen för finliret och för att stämma av alla teknikaliteter så att du inte står med ett kök, badrum eller vad det än må vara som inte fungerar i verkligheten. Ben, beslag och bänkskivor blir egen design/handplockat men stommar och inredning blir från det stora blå varuhuset och den vinnande lösningen ser ut som nedan. Rullvagnen framför köksdelen kommer bli väldigt central vid tillredning etc. eftersom arbetsytan blir så uppdelad p g a diskhon.
 
Fin fredag till er!!
 
Skärmdumpar från IKEA Home Planner

2 kommentarer på "Ta hjälp av proffsen"

 1. Rebecka skriver:

  Lite fredagspepp till dig: GRym är du! Bloggen blir bara bättre o bättre, heja! Ha en fin fredag du med önskar en som läst flera år


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Hemma Hos Mig

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Senaste nytt

  I somras köpte jag ju en oljelampa till Torpet. Det är så himla mysigt med den typen av belysning tycker jag och redan där i Lysekil tittade vi på en storebror till Hundraåringen utan att göra slag i saken. Tidigare i veckan var Jesper och klippte sig och överraskade mig med att förutom nyfriserad komma Läs Mer »

 • Hörde jag torparhelg?!

  Ett lustigt sammanträffande, jag funderade på vad jag skulle blogga om idag på väg till jobbet och Johanna satte fingret på samma sak som jag tänkte då, att det går inflation i uttryck och jag tänkte just vad jag skulle skriva som rubrik istället för “Happy Friday”. Kom inte på något revolutionerande, förr skrev jag ju Läs Mer »

 • Happy Friday!

    Hur fort gick den här veckan? Plötsligt sitter jag här efter en tidig grillmiddag och har hela helgen framför mig igen. Den kommer bestå av listmålning på hemmaplan och middagsbjudningar på bortaplan. Idag cyklade jag inte förbi min favoritblomaffär Blomman för dagen på vägen hem för helgbuketten från förra veckan är fortfarande fantastiskt fin! Jag Läs Mer »