New York, baby!

De senaste dagarna försvann i ett virrvarr av renovering, jobb och packning. Nyss incheckade på hotellet, lite matta i lacken efter att ha varit vakna sedan 04.15 svensk tid, men ändå ystra som små kalvar på grönbete -alla småbarnsföräldrar vet jag jag pratar om.   Det känns dessutom lite som att befinna sig i en Läs Mer »

New York, baby!

De senaste dagarna försvann i ett virrvarr av renovering, jobb och packning. Nyss incheckade på hotellet, lite matta i lacken efter att ha varit vakna sedan 04.15 svensk tid, men ändå ystra som små kalvar på grönbete -alla småbarnsföräldrar vet jag jag pratar om.
 
Det känns dessutom lite som att befinna sig i en film. Landet, staden med gula taxibilar och skyskrapor som jag bara upplevt på vita duken tidigare finns ju faktiskt på riktigt och det är fantastiskt att vara här. Och hotellet sen. M-m-m! Vi startade lite dekadent (klockan är ju strax efter lunch här) med ett glad vin från minibaren men nu blir det en snabbdusch för att sedan fånga lite av Williamsburg, Brooklyn. Det industriella, slitna och vackra som hittade till mina drömmar redan som tioåring ser jag överallt här.
 
I’ll keep you posted.
 

Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it

42 kommentarer på "New York, baby!"

 1. jennie skriver:

  Åhhhh, njuuuut! Så jäkla härligt!

 2. Emelie skriver:

  Härligt värre, njut! ha det riktigt göttigt !

 3. Malin skriver:

  Åååh, fantastiskt!
  Enda stället vi gick till två ggr under vår tvåveckorsvistelse förra våren var El Amacen som ligger i Williamsburg. Kött (och annat smarr). To. Die. For. Fast gör helst inte det, dö alltså.
  Rosaritos fish shack var också en pärla.
  Njut av film fast på riktigt!

 4. Anna skriver:

  Jag kan också varmt rekommendera el almacen. Ser inte mycket ut för världen utifrån men fantastisk mat och en supermysig innergård. Ska även finnas en bio som serverar mat i salongen i närheten av wythe. Har alltid velat testat något så überamerikanskt. Ha en härlig semester!

 5. Anonym skriver:

  coolt!

 6. Anonym skriver:

  Åh vad kul med NY! 🙂 Ska också ta mig dit någon gång inom en snar framtid tänkte jag mig! 🙂

 7. Åh! Så härlig stad och fina bilder!!

 8. M skriver:

  Åh så avis jag blir. Saknar verkligen new york, ta vara på tiden det går fort 🙂

 9. Anonym skriver:

  åh va kul

 10. Anonym skriver:

  älskar takterassen på de hotellet:)

 11. Veronica skriver:

  Älskar New York!

 12. Anonym skriver:

  wow nice

 13. Bohemhoe skriver:

  Åååååååhhh new york!! Älskar alla bilderna, så fint tagna!

 14. Anonym skriver:

  gillar du musik, missa inte min blogg intervjuar band varje dag
  http://ghgumman.blogg.se/
  http://www.facebook.com/mosanmusikfriket?ref=hl

 15. Micke skriver:

  Min favoritstad i världen!!! Måste dit igen!!! 😀

 16. josefine skriver:

  Världens bästa stad!

 17. isa skriver:

  NYC! måste dit, snarast!! Ha en underbar tid där!

 18. Anonym skriver:

  SÅ AVIS…vill också vara i NYC istället för tråkiga Sverige. Njut av din resa. Kram

 19. Williamsburg och Greenpoint är verkligen något av det bästa med Brooklyn och New York överlag! 🙂

 20. Jag har varit i New York två gånger i Maj och åker förmodligen tillbaka i Juni också. Var där igår. Älskar New York. Men det är lättare för mig att åka – jag bor i Kanada och min man jobbar på flygbolag, så att ta en weekend är relativt lätt. Njut!

 21. Jessica skriver:

  Härliga bilder!

 22. Sofia skriver:

  Vilka fina bilder 😀

 23. Anonym skriver:

  härligt 😀

 24. Matilda skriver:

  Så grymt coolt! Vill mer än gärna dit, så otroligt vackert! 😉

  Kram!

 25. Anonym skriver:

  Härliga bilder! Saknar NY

 26. Tilde skriver:

  Alltså New York… Åker dit för tredje gången i augusti!!

 27. Stickan! skriver:

  Älskar bilden på Hotel skylten 🙂

 28. Sofia skriver:

  Fina bilder 🙂

 29. Anonym skriver:

  Vilka fina bilder! 🙂 kram

 30. Jasmine skriver:

  Åh, fantastiskt! Din energi smittar av sig.
  Kram

 31. lillemor skriver:

  Härliga bilder


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Resor & Boende

 • Föreläsning med Gudy Herder

  En väldigt generös förmån vi har på jobbet är att vi får en betald personlig inspirationsresa per år. Min resa valde jag som ni kanske förstår till Interior- & Boligmessen i Bergen och föreläsningen med Gudy Herder. Så igår morse var jag på plats för att lyssna på Gudy, om taktila moodboards, hur man utformar Läs Mer »

 • Ett snabbt hej från Bergen!

  Länge sedan jag uppdaterade bloggen, jag är ledsen för det. Typiskt nog så har jag inte fler timmar än att de räcker till jobb, familj och renovering om veckodagarna just nu. Kanske just därför har en inspirationsresa till Bergen känts extra efterlängtad. Redan i maj bestämde Hildur och jag in oss för att göra en Läs Mer »

 • Jesper Waldersten på Vida Museum & Konsthall

  Inte utan att jag skäms lite över att säga hur lite jag upplever Öland. Trots den omedelbara geografiska närheten. Men det har bara blivit så, Gotland är ju liksom ön i mitt hjärta. Precis som om man bara kan ha plats för en ö, men jo lite så har det blivit tyvärr. Igår var jag Läs Mer »

 • Lördagkväll på västkusten

  Vi packade i lugn och ro och gjorde oss ingen brådska på resan kust till kust igår, lunchade redan i Nybro och tog en lång fikapaus i Borås. Sen programmerade vi GPS:en fel och fick åka några vägfärjor extra och kom fram ganska sent. Men vad gör väl det när man kommer fram till det Läs Mer »