Mitt senaste fynd

Det var länge sedan jag visade något loppisfynd och det är ju lite synd med tanke på att jag “loppat” en hel del de senaste månaderna.  Ett av de färskaste fynden spikade jag upp i storstugan på torpet idag och det kan vara svårt att beskriva men vissa saker får det liksom att sjunga i Läs Mer »

Mitt senaste fynd

Det var länge sedan jag visade något loppisfynd och det är ju lite synd med tanke på att jag “loppat” en hel del de senaste månaderna. 

Ett av de färskaste fynden spikade jag upp i storstugan på torpet idag och det kan vara svårt att beskriva men vissa saker får det liksom att sjunga i bröstet på mig. Balett är en sådan sak och ända sedan före jag fyllde tvåsiffrigt drömde jag om att dansa med rosa sidenskor och tyll runt midjan. Tyvärr fanns något sådant inte på milsvid omkrets när jag växte upp och balettdrömmarna levde bara vidare genom böcker och film.
Det enorma fotot upplimmat på masonit hittade jag ett regnigt snabbstopp på en loppis utanför Älmhult för ett par veckor sen. Det trängdes med många bilder och plancher ihopträngda i ett hörn, alla från Kungliga Operan i Stockholm och var absolut finast. Mer än så vet jag inte, förutom att det blev mitt för 20 kr.

7 kommentarer på "Mitt senaste fynd"

 1. Lotta skriver:

  Gissa vem som satt på andra rad på Göteborgs Operan och såg Svansjön den 6 juni? Jag! För första (men inte sista!) gången i mitt liv. Helt otroliga dansare och vacker musik! Jag blir så avundsjuk på ditt fina fotot…och för bara 20kr! Vilken tur du har. Kram

 2. Vilket superfynd! Verkligen jättefin!:)

 3. Christina skriver:

  Hej Din blogg, alltså. Älskar den för att du tar så fina bilder, skriver så bra och roligt (jag skrattar HÖGT liksom) och det bästa av allt… du är så naturlig och äkta, försöker liksom inte för mycket. Det behövs inte, det blir ändå sååå bra! Och nu vill jag också ha stuga. Ska bara övertala sambo först. Oj, min fråga var ju egentligen… var ligger denna loppis? Jag bor i Älmhult så det är säkert nära… 🙂 vänlig hälsning Christina

 4. Christina skriver:

  Hej igen! Så konstigt detta var… jag gick in på min egna blogg nu precis, där jag för övrigt aldrig skriver nånting, och då såg jag att du hade svarat mig här! Nu har jag fixat en stuga/mindre hus till mig och kidsen, och om två veckor går flyttlasset! Ville bara säga det. 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Hållbart

 • Nytt DIY-intresse

  Om man bildsöker DIY så får man faktiskt fler skönhetsrelaterade träffar än inredning. Jag kan väl inte precis kalla mig någon konnässör, eller jag kan väl snarare kalla mig precis motsatsen när det kommer till hudvård. Snarare är jag typen som i snart fyra decennier använt mig av tvål och vatten. Bara. (paus för känsliga Läs Mer »

 • Mjölk på gammalt vis

  För några veckor sedan hajade jag till hemma hos ett par kompisar som bor lite utanför stan för mjölken till mitt te hämtade jag i en glasflaska i kylskåpet. De berättade att de köpte den så på den lokala livsmedelsbutiken. Nostalgikern och ekofantasten i mig gick bestämt och gifte sig med varann vid den nyheten Läs Mer »

 • Putsa mässing miljövänligt

  Kanske har du hört talas om husmorsknepet att använda ketchup istället för starka kemikalier för att putsa mässing? Om det funkar? Absolut! Mitt mässingsunderlägg från Svenskt Tenn har några år på nacken och jag har länge tyckt att det varit långt från sin forna glans, snarare fläckigt och ganska sjavigt. Men så kom jag ihåg Läs Mer »

 • Mitt senaste fynd

  En snabb kik in här innan det blir en heldag/kväll på jobbet. Det är dags för Tengboms årliga vårmingel med kunder m fl. idag och jag lär bli en nattuggla… Men först lite loppisfynd: Eftersom vi tog en vända kring norra delen av  Gotland i torsdags hann vi även passera en handfull loppisar (ja herre Läs Mer »