32. DIY

  Efter ett litet midsommaruppehåll är det podd-dags igen. Åh vilket roligt avsnitt, ni vet när ämnet liksom flyter av sig självt och det gör ju alltid det för mig när det kommer till hantverk och pyssel. Hildur och jag gav varandra i uppdrag att fundera över tre DIY-projekt som vi har gjort eller vill Läs Mer »

32. DIY

 
Efter ett litet midsommaruppehåll är det podd-dags igen. Åh vilket roligt avsnitt, ni vet när ämnet liksom flyter av sig självt och det gör ju alltid det för mig när det kommer till hantverk och pyssel. Hildur och jag gav varandra i uppdrag att fundera över tre DIY-projekt som vi har gjort eller vill göra och presentera dessa för lyssnarna, sagt och gjort och vid sådana här tillfällen märks våra olikheter inte så himla mycket faktiskt. Så här låter påan:
 
“Gör det själv, DIY, make it yourself. Kärt barn har många namn och i den sista podden innan semestern går vi all in och hamstrar rejält med fixar-inspiration! Ladda skruvdragaren och slipa saxen för nu blir det åka av.”
 
Besök gärna Kom In-poddens alldeles egna Facebook-sida. Som vanligt hittar du podden på iTunes eller Libsyn. Senaste avsnittet kan du även lyssna till via Hildurs blogg.

2 kommentarer på "32. DIY"

 1. jennie skriver:

  Ett roligt avsnitt, även om jag inte är så visuell att jag fattade alla era tips- tur att ni har bloggarna! 😉 Jag tänkte bara säga tack för all inspiration man får från dig. Även om du inte tipsar om DIY hela tiden och du ofta gör alltför avancerade grejer för mig sprider du energi och ett tänk att man klarar av att fixa till grejer själv. Att tänka utanför boxen. Häromdagen köpte jag en astråkig pinnstol på loppis och igår och idag har jag slipat och målat och nu står den på tork på balkongen och lyser i oceanturkos och jag är så glad och stolt över att jag kan själv! Haha, jag lyssnade på er pod under målningen och kände mig ungefär lika duktig som er… 😉 Stort tack! Kram!

  • Jennie, tack!! Kommentarer som dina ger mig energi till tusen, just nu känner jag mig som ett kärnkraftverk ungefär. Tack! Och vad kul att du gillar det vi gör! Stor kram till dig och jag är övertygad om att stolen blev asbra 😉


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Little Miss Fix It

 • Mitt varmaste tack!

  Som ni kanske förstått har något varit i görningen här på bloggen. Efter ett år på RUM hemma har jag bestämt mig för att flytta hem till blogg.se, hem till där allt började 2006. Det har varit en spännande tid och jag är tacksam över att ha varit en del av tidningens webbsatsning, och inte Läs Mer »

 • 9 från Insta

  Juli sa bara swosh. Sol, bad, västkust, östkust och kompishäng deluxe kan sammanfatta denna sommarmånad. Jag har varit lite mer aktiv på Instagram (@littlemissfixit) än här på bloggen (mest p g a att jag inte kunnat blogga från mobilen, tekniskt strul i semestertider, gaah) och här kommer nio bilder från min semester, som tack och Läs Mer »

 • Hej då juni. Hej semester!

  Vilken underbar sommarmånad jag blickar tillbaka mot. Du som följer mig på Instagram känner kanske igen bilderna för här kommer en samling av nio stycken som sammanfattar juni; 1). Juni började lite tungt när min mormor smet mot nya äventyr. 2). Bloggen passerade 10-årsstrecket och jag firade det med återvunna nyårsballonger ute på torpet. Någon Läs Mer »

 • Little miss fix it 10 år!

  Jag minns så himla tydligt den där varma sommaren 2006. Jag hade precis fått beskedet att jag skulle tillbringa höstterminen i Tyskland och tänkte att det vore bra att ha en blogg att spara intrycken i, eller det hade jag väl tänkt i gott och väl ett år men inte kommit till skott förrän nu Läs Mer »