Out and about

Ni som följer mig på instagram via @littlemissfixit kanske har sett att den senaste veckan innefattat både torpplåtning och förskottfirande av vår blivande tvååring. Sen gick faktiskt luften ur mig fullkomligt och vi drog iväg till Älmhult för lite kvalitetshäng med våra kompisar Elin & Henrik.   Idag har vi således semestrat och lyxlunchat på Läs Mer »

Out and about

Ni som följer mig på instagram via @littlemissfixit kanske har sett att den senaste veckan innefattat både torpplåtning och förskottfirande av vår blivande tvååring. Sen gick faktiskt luften ur mig fullkomligt och vi drog iväg till Älmhult för lite kvalitetshäng med våra kompisar Elin & Henrik.
 
Idag har vi således semestrat och lyxlunchat på Fröjd i Osby (lyx i bemärkelsen att en vill typ ha allt i den butiken), shoppat kollegieodlad honung och kanske bäst idag – hittat en finfin liten eko-webbutik. Cecilia, grundaren av KOMPANI ETT, startade butiken när hon saknade ekologiska bebissaker och leksaker till sitt första barn. Åh vad jag gillar sortimentet. Enkelt, fint, naturligt och hjälp vilken service – jag fick åka förbi ikväll och hämta min order i dörren eftersom vi åker vidare imorgon bitti. Jag kan inte visa allt jag köpte p g a spoilervarning inför kommande småfolkskalas men hem till vårt eget kök blev det dessa fina trätallrikar och skedar. I nattljus.
 
Foto: Sara Zetterström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Butikstips

 • Budgetfynd: självbevattnare i glas

  Lördagmorgon och jag är uppe för att riva ut golvet på övervåningen. Tycker ni det är kul att se processbilder? Jag är ju mer för att visa före/efter men hojta till om ni vill se inlägg under arbetets gång. Kom på nu när jag har stökat runt här uppe att jag sitter på världens budgettips Läs Mer »

 • Långt ifrån lagom

  Svenskt Tenn har slagit upp portarna till sin nya webbplats på svensktenn.se, det damp ner ett antal adresserade pressutskick på kontoret häromdagen.  Hemsidan är (fortfarande) fin och inspirerande tycker jag (gillar magasinen extra mycket, så kul att få bakgrundshistoria). Så fin att jag vill ha mer! Varje avdelning har bara ett fåtal inspirationsbilder som komplement Läs Mer »

 • 4 favoriter från Village

  Den här helgen såg ut så här: torsdag *blink* söndag kväll. Och här är jag nu. I veckan har det ju rapporterats en hel del från Formex och när jag läste Fridas summering här så mindes jag hur jag förra mässan gick och klämde på produkterna från relanseringen av Village. Här kommer fyra favoriter därifrån Läs Mer »

 • Gotlandsabstinens

  Åhh, jag har sån himla längt efter Gotland! Kanske för att jag var sjuk hela vistelsen i våras och liksom gick miste om min “fix” av ön, och även för att jag i fjol precis missade Åsa Lindströms butik i Hablingbo innan den stängde för säsongen. Traditionsenligt brukar jag ju varje sommar förkroppsliga sommarminnena på Läs Mer »