The Youngsters-plåtning bakom kulisserna

Så fort vi nämnde något om vår förestående malmöresa för någon så har Boosan högt och tydligt inflikat: – Hallå, Boosan ska modella! (var fick hon det ifrån liksom)   Jo, jo. Kommer ni ihåg att jag skrev att familjen Z skulle komma att vara en speciell del av nya webbutiken The Youngsters? Vi åkte Läs Mer »

The Youngsters-plåtning bakom kulisserna

Så fort vi nämnde något om vår förestående malmöresa för någon så har Boosan högt och tydligt inflikat: – Hallå, Boosan ska modella! (var fick hon det ifrån liksom)
 
Jo, jo. Kommer ni ihåg att jag skrev att familjen Z skulle komma att vara en speciell del av nya webbutiken The Youngsters? Vi åkte nämligen ner till Malmö för att vara med på en produktplåtning och detta verkar vara något som den lilla treäpplaren snappat upp långt i förväg. Tidigt som tusan tvingades vi aka semesterfirarna upp för att köra söderut i tisdags.
 
Location för dagen var Gulleds showroom med Magis, Hay och Tom Dixon så långt ögonen når! Och i tisdags alltså en taggad Marsipanros och massa härlig inredning från kommande nätbutik. Heja Geneviève!
 
 
Att få en tvååring som visserligen bestämt fått för sig att hon skulle modella (vad det nu riktigt innebar i hennes ögon förtäljer inte historien, men nu vet hon på ett ungefär tror jag) att göra precis som en vill efter två timmar är cirka lika enkelt som att parkera en elefant i en tändsticksask. Men med tålamod, list och en hel del Ahlgrens bilar så gick det riktigt bra till slut (tvååringsmodellandet alltså, elefantparkeringen har jag inte testat).
Här kommer några bakom kulisserna-bilder och Kimme – fotografen, han är liksom ett apple of my eye sedan tidigare, så lätt att jobba med. Boosan var inte helt svårflörtad heller som ni ser på sista bilden.
 
Foto: övre bilden egen mobilbild, de nedre Kimme Persson
 
Snart, snart är det dags för butiksöppningen och har du inte anmält dig till nyhetsbrevet så är det hög tid kan en tycka. Om inte annat för att få en skymt av utvalda medlemmar i familjen cirkus bland alla fina grejer. Just denna familj ska nu packa kärran för att slå upp tältet på annan ort en tid. Gotland, nu kommer vi!

5 kommentarer på "The Youngsters-plåtning bakom kulisserna"

 1. Anonym skriver:

  Åh spännande 😀

 2. Kranar skriver:

  Mysig dag och miljö för den lilla.. 🙂

 3. Susanne skriver:

  Åh! Finns den orange klänningen med kanin (?) på även för vuxna? 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »